≫ 

Sednica Vlade sa Svetskom bankom i razgovor premijera sa građanima

Tokom dana, premijer Vučić sastaće se sa šefom Delegacije EU u Srbiji Majklom Devenportom i ambasadorima zemalja Unije, u Oficirskom domu

  • 62

Vlada Srbije danas nastavlja rad u Nišu, a treći dan boravka započeće sednicom sa predstavnicima Svetske banke, dok će premijer Aleksandar Vučić razgovarati sa građanima.

Vučić najavio čistku u državnom aparatu: "Počistićemo sve, ma koliko teško da bude, to su opasni ljudi"

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tokom dana, premijer Vučić sastaće se sa šefom Delegacije EU u Srbiji Majklom Devenportom i ambasadorima zemalja Unije, u Oficirskom domu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kako je najavila vladina Kancelarija za saradnju sa medijima, nakon sastanka premijer će sa ambasadorima obići Nišku tvrđavu.

Za razgovor građana sa premijerom, koji je planiran za danas popodne, prijavilo se više od 1.200 građana Niša i okoline, a Vučić će se sresti sa više od 20 građana i to uglavnom sa onima koji imaju najteže probleme.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U Nišu će i resorni ministri imati niz aktivnosti, pa će tako ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević posetiti ustanove kulture, a ministar prosvete Mladen Šarčević sastati sa direktorima osnovnih i srednjih škola i predškolskih ustanova i obići više obrazovnih ustanova.

Ministar rada Aleksandar Vulin u Trsteniku će posetiti Centar za socijalni rad i Dom kulture.

Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obići će gradilište u centru Niša i učestvovato na tribini o rodnoj ravnopravnosti, dok će ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetiti Policijsku upravu u Leskovcu.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    15. oktobar 2016 | 09:10

    Verujem se da ce sastanak sa predstavnicima.svetske banke biti uspesno i da ce problemi problemi koji su trenutno prisutni biti reseni.

  • Hana

    15. oktobar 2016 | 11:21

    Razumno je rešavati prvo najteže probleme gradjana.

  • Nikola iz Niš

    15. oktobar 2016 | 09:30

    E svaka mu čast.Kad on pored svih obaveza koje ima planira da primi i ove ljude sa naj većim problemima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA