PRVI RADNI DAN: Oliver Ivanović se vratio na posao (FOTO)

Prvi radni dan! Lep je osećaj,a nije se mnogo toga promenilo! Isti grad, isti prijatelji, isti problemi, moraće da se radi - napisao je na Tviteru, Oliver Ivanović, pošto se prvi put posle ukidanja pritvora pojavio u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", čiji je lider

  • 6

Oliver Ivanović ispunio je dato obećanje i prvi radni dan, pošto je sudija Euleksa dozvolio da se brani sa slobode, započeo uz kafu sa svojim saradnicima iz stranke. Ivanoviću je u petak ukinut kućni pritvor i biće na slobodi do kraja suđenja.

Albanci hteli da zapale sve srpske crkve na Kosovu: KFOR otkrio pakleni plan ekstremista

EKSKLUZIVNO ZA TELEGRAF! EU o pretnjama Rame i Tačija: Takve izjave izlažu region riziku

- Prvi radni dan! Lep je osećaj,a nije se mnogo toga promenilo! Isti grad, isti prijatelji, isti problemi, moraće da se radi - napisao je na Tviteru, Oliver Ivanović, pošto se prvi put posle ukidanja pritvora pojavio u prostorijama Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda", čiji je lider.

Ivanović je, kao što je obećao prvi radni dan započeo uz kafu sa najbližim saradnicima.

Inače, pre mesec dana u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici pred međunarodnim, Euleksovim sudskim većem počelo je ponovno suđenje Ivanoviću.

Tužilac Romulo Mateuš rekao je u uvodnom izlaganju da će tokom procesa tužilaštvo takođe dovesti tri nova svedoka i predstaviti nove materijalne dokaze, dok je Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić izjavio da njegov klijent nema ništa sa događajima iz aprila 1999. godine za koje je optužen, da zločin koji se desio zaslužuje pravdu, ali da pravda nije kažnjavanje nevinih.

Suđenje je vraćeno na početak zbog odluke apelacionog suda u Prištini koji je poništio prvostepenu presudu suda u Kosovskoj Mitrovici kojom je Ivanović bio osuđen na devet godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina.

Ivanović, koji je u bio u kućnom pritvoru, uhapšen je 27. januara 2014. godine pod sumnjom da je izvršio ratni zločin.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA