Dan odluke na KiM: Izbori protiču za sada regularno

Bratu je, nakon posete biračkim mestima u Osnovnoj školi Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici izjavio novinarima da se nada da će širom Kosova do kraja izbornog dana situacija ostati mirna, bez nepravilnosti i bez problema

  • 0

Šef misije OEBS na Kosovu Jan Bratu izjavio je danas da proces glasanja na severu Kosova na vanrednim parlamentarnim izborima protiče regularno i da su u ovom delu Kosova rasporedili preko 200 svojih ljudi.

Ðurić: Ovo je sudbinski dan, ne dozvolite da nas obeshrabre, glasajte za Srpsku listu

Marić pozvao sve Srbe da izađu na izbore: Danas je više nego ikad potreban naš inat!

Bratu je, nakon posete biračkim mestima u Osnovnoj školi Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici izjavio novinarima da se nada da će širom Kosova do kraja izbornog dana situacija ostati mirna, bez nepravilnosti i bez problema.

- Prema informacijama koje imamo do sada, proces glasanja protiče bez ikakvih problema - rekao je Bratu.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović Foto: Tanjug/Edib Tahirović

- Apsolutno se nadam da će se tako nastaviti do kraja dana na svim glasačkim mestima, na svim biralištima u severnim opštinama i nadam se da će nastaviti da bude ovako mirna situacija i širom Kosova, ne samo ovde. Do sada, bilo je dobro - dodao je on.

Šef OEBS-a je dodao da je uloga te organizacije u ovom procesu da obezbedi tehničke savete ljudima iz Centralne izborne komisije (CIK) i da ova misija u četiri opštine na severu Kosova ima preko 200 ljudi, koji su raspoređeni na svim biračkim mestima.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA