≫ 

Članovi Saveza za Srbiju u centru grada organizovali performans: Ponovo uklonili zaštitnu ogradu u Kolarčevoj ulici (FOTO) (VIDEO)

Iako je bio najavljen dolazak čelnika SzS, prisutan je bio samo Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad i Velibor Pavlović, predsednik omladine DS

  • 75

Članovi Saveza za Srbiju danas su od 14 časova u Kolarčevoj ulici kod Palate "Albanija" organizovali performans protestujući zbog proširenja pešačke zone, kao i radova koji su doveli do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih ulica.

Oni su od ograda na gradilištu napravili sportski teren, gde su igrali fudbal i stoni-tenis, a neki su samo sedeli po ivićnjacima i šetali se ovom ulicom.

Iako je bio najavljen dolazak čelnika SzS, prisutan je bio samo Marko Bastać, predsednik opštine Stari grad i Velibor Pavlović, predsednik omladine DS, prenose mediji.

On je reagovao na optužbe o šteti koja je u centru grada napravljena tokom protesta i poručio da "oni nisu ništa uništili i da su sve ograde vratili sinoć posle protesta".

Podsetimo, prošlog vikenda predstavnici SzS su takođe blokirali centar grada, tako što su u Kolarčevoj ulici poređali džakove industrijske soli za posipanje puteva.

Video: Članovi Saveza za Srbiju organizovali performans u Kolarčevoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA