Da li je ovo Šešeljev najodvratniji tvit? Mariniku Tepić nazvao ustaškom ku*vom, pekara iz Borče optužio da je pseće meso stavljao u burek

Ovo nije prvi put da lider radikala zgrozi javnost i izazove buru na društvenim mrežama

  • 59

Predsednik Srpske radikalne stranke i haški osuđenik, Vojislav Šešelj, svojim stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, često izaziva lavinu komentara, a današnja poruka, koju je uputio potpredsednici SSP Mariniki Tepić, kao i komentar na jučerašnji skup podrške albanskom pekaru u Borči, najbrutalniji je do sada.

- Ustaška ku*va Marinka Tepić juče je unapređena u šiptarsku majku. Ali nju i ostale gladne dosmanlije Šiptar je gadno za*ebao. Pobio je sve pse lutalice u okolini, pa im umesio besplatan burek. Kad tad se skupo plati ono što je kod Šiptara besplatno. Istina,keretina je bila vrlo ukusna - napisao je lider radikala, a njegova, po mišljenju tviteraša, "nikad odvratnija poruka" izazvala je oštre reakcije.

- Ti si bruka za Srbiju! Takvi kao ti, sveli su nas na najniže postojanje kako u natalitetu tako i u teritoriji - jedan je od komentara koji su mu uputili tviteraši.

Podsetimo, ovo nije prvi put da lider radikala zgrozi javnost i izazove buru na društvenim mrežama. On je nedavno uputio niz pogrdnih reči na račun preminulog novinara Dejana Anastasijevića, vređao je Balšu Božovića, pretio Aleksandri Jerkov, a na meti se našao i lider PSG Sergej Trifunović.

Uvrede koje je Vojislav Šešelj uputio Mariniki Tepić osudio je i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji je poručio da je u pitanju najviši stepen primitivizma i kukavičluka.

- Nazivati žene, majke ku*vama, pa još ustaškim, najviši je stepen bezobrazluka, primitivizma i kukavičluka koji je Vojislava Šešelja oduvek krasio. I kada je mahao pištoljem pred studentima okružen desetinama telohranitelja, i kad je te iste telohranitelje slao da prebiju Nikolu Barovića, a on tvrdio da se okliznuo na koru od banane, i kada je tuđu decu slao da ginu, a on šetao sa šlemom na glavi gledajući bombardovanje Sarajeva - poručio je Đilas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare1

    5. maj 2019 | 19:15

    Zivela probudjena Srbija.Seselj nista nije slagao sve je istina.Ustase bezite sa Srpskih novina.

  • Srbija

    5. maj 2019 | 12:30

    Jedno veeeeeliko BRAVO za Šešelja

  • Milan

    5. maj 2019 | 15:47

    Pogledajte samo koliko ima komentara protiv šešelja, i to sve komšije hrvati pišu i pljuju po nama. Proglašavam okupaciju srpskog portala od strane hrvata i njihovih plaćenika. Oni ne shvataju ma koliko se god našim imenima predstavljali da su nam stavovi različiti, po komentaru se odmah pozna ko je iz Srbije a ko ne. Kao što svi hrvati imaju isti stav tako i svi srbi imaju isti stav, a on je suprotan od hrvatskog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA