Britanski ambasador u Prištini obišao vojnike ove države koji obučavaju pripadnike "Vojske Kosova"

Raspoređeni BMATT tim drži Kurs za nižu komandu i liderstvo (JCLC), koji obuhvata četiri nedelje aktivnosti predavanja u učionici i pešadijsku taktiku

  • 11
Nikolas Abot i tzv. Vojska Kosova Foto: Facebook/ British Embassy, Pristina

Ambasador Britanije u Prištini, Nikolas Abot posetio je Komandu tzv. Kosovskih snaga bezbednosti za obuku i doktrinu (TRADOC) i tom prilikom se sastao sa Britanskim vojnim savetodavnim i timom za obuku (BMATT), koji je u poseti, a koji je obično smešten u Viskovu u Češkoj Republici.

Raspoređeni BMATT tim drži Kurs za nižu komandu i liderstvo (JCLC), koji obuhvata četiri nedelje aktivnosti predavanja u učionici i pešadijsku taktiku, podučavajući oficire KBS-a komandu i liderestvo, kako u kasarnama tako i na terenu.

 - Ovo je još jedan primer predanosti UK-a Kosovu i dugoročnog razvoja sposobnosti Kosova - stoji u objavi na zvaničnom Fejsbuk profilu Britanske ambasade u Prištini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad Vujicic

    24. septembar 2019 | 16:04

    Ove aktivnosti su protiv svih konvencija UNa i modernog sveta.Zaostali u kolonijalizmu i robovlasnustvu EU i UK i amerika sprovode samovoljne akcije koje nemaju LJUDSKU ,MORALNU,DEMOKRATSKU PODLOGU SVETA DANAS.RUSKE VOJNE BAZE I NUKLEARNO NAORUZANJE DA SE BOLJE RAZUMEMO.AKO GA MOGU IMATI DRUGI MOZEMO I MI MAKAR POSREDNO,USPUT RASPOREDITIS500.

  • Toni

    24. septembar 2019 | 17:27

    Zapadni lesinari nam otimaju srce Srbije.

  • 😳😳😳

    24. septembar 2019 | 15:54

    Siptari su nas ubijali svih ovih godina samoinicijativno a sad ih uce kako da nas ubijaju,da ne prezivi ni jedan Srbin,da bude etnicki cisto,eeee gde mi srljamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA