Mirić iz NPK sa dvoje poslanika napustio Slobodu zbog Rašićevog veličanja tzv. Kosova

On poziva i ostale članove koalicije Sloboda da slede njegov primer i napuste koaliciju

  • 1
Dragiša Mirić Printskrin: Youtube

Predsednik Nove partije Kosova Dragiša Mirić, kaže za Kosovo Onlajn da je sa još dvoje kandidata za poslanika te partije Danijelom Mirić Arsić i Ljubišom Mirčićem napustio koaliciju Sloboda zbog predizbornog spota kandidata za premijera te koalicije Nenada Rašića u kome veliča nezavisnost Kosova a Srpsku listu naziva monstrumom.

Mirić ističe da neće učestvovati na prevremenim parlamentarnim izborima u nedelju i ponavlja da je država Srbija jedina država Srba i da svako veličanje tzv. Kosova znači odricanje Srba od svog identiteta, što nije ni politika ni cilj Nove partije Kosova.

- Pozivam birače da u nedelju dobro razmisle kojoj političkoj opciji će dati glas jer je očigledno da ima onih Srba koji će se zarad sopstvenog profitiranja odreći svoje nacije i države - poručuje Mirić.

On, kako kaže, poziva i ostale članove koalicije Sloboda da slede njegov primer i napuste koaliciju.

(Telegraf.rs/Kosovo Onlajn)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    1. oktobar 2019 | 13:47

    Ali to ne znaci da se razlikujete od njega.To je samo maska da kao pokazete da ste 'drugaciji od njega'.Narod nije ovca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA