U Beogradu održan protest "1 os 5 miliona"

Učesnici protesta nosili su transparente "Da mladi zarade penzije u Srbiji", "Vratiti otete penzije", "100 penzionera za jednog taksistu"

  • 19
Protest "1 od 5 miliona"

Foto: Tanjug/ Andrija Vukelić

U Beogradu je večeras održan još jedan protest "1 od 5 miliona", koji je posle okupljanja učesnika na platou kod Filozofskog fakulteta, i šetnje preko Terazija, ulicama Kralja Milana, Kneza Miloša i Nemanjinom, završen ispred Palate pravde u Savskoj.

Srđan Marković, jedan od organizatora protesta poručio je otvarajući večerašnji skup protestantima da se već 11 meseci oni zajedno na ulicama, bore ”protiv nasilja, laži, za istinu i promenu sistema”, a za za njihovu budućnost i za nove generacije.

- Pred nama su nove pobede, nove bitke, za oslobađanje institucija - naveo je Markoć i pozvao okupljene u šetnju ka Palati pravde.

Među učesnicima protesta primećeni je i predsednik stranke Slobode i pravde, Dragan Ðilas, i lider Dveri Boško Obradović.

Učesnici protesta nosili su transparente "Da mladi zarade penzije u Srbiji", "Vratiti otete penzije", "100 penzionera za jednog taksistu".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    16. novembar 2019 | 22:04

    Sramota

  • Pierre

    16. novembar 2019 | 21:57

    Koja je ovo karikatura ! Oni svakog vikenda zaborave sta su trazili proslog ,a daj Boze da i sada znaju zasto de setaju !!

  • Alo

    16. novembar 2019 | 21:56

    Daj BRE Deco kuci I slusajte roditelje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA