≫ 

Karić: Pokret Snaga Srbije daće veliki doprinos dovođenju novih investitora u narednih pet godina

Koalicija će nesebično raditi na realizaciji programa strateškog razvoja Srbije "2025" - poručio je on

  • 4
Dragomir Karić Foto: Promo

Zamenik predsednika Pokret Snaga Srbije - BK i narodni poslanik Dragomir Karić i predstavnici ostalih koalicionih stranaka partnera Srpske napredne stranke predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu "Aleksandar Vučić - za našu decu", čiji je nosilac lider SNS Aleksandar Vučić, za parlamentarne izbore zakazane za 26. april.

Tim povodom Dragomir Karić je ocenio da je današnji datum, kada je rođendan predsednika Srbije, predstavlja omaž, kako je rekao, njegovom zalaganju i radu na pozicioniranju naše države.

- Danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić slavi 50. rođendan i predaja liste upravo na današnji dan zapravo simbolički predstavlja mali omaž njegovom ogromnom zalaganju i radu na pozicioniranju naše državu u svetskim okvirima, dovođenju brojnih investitora, otvaranju novih radnih mesta i razvoju saobraćajne i energetske infrastrukture - naglasio je Karić.

On je istakao da današnji dan takođe označava novi početak za budućnost Srbije.

- Pokret Snaga Srbije - BK daće doprinos za boljitak Srbije, za njen razvoj i čast mi je da smo deo koalicije koju predvode Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić. Koalicija će nesebično raditi na realizaciji programa strateškog razvoja Srbije "2025" u koji će biti uloženo preko 14 milijardi evra realnih investicija. Na najbolji mogući način učestvujemo u razvoju Srbije i doprinosu da naša deca više ne odlaze nego da budu deo ove naše lepe države i da grade svoju budućnost ovde. Pokret Snaga Srbije na čelu sa liderom Bogoljubom Karićem daće veliki doprinos dovođenju novih investitora u narednih pet godina. Srbija će promeniti svoje lice. Srbija mora da radi, gradi i da rađa. Sve za Srbiju, Srbiju ni za šta. Srbija ima snage - poručio je Dragomir J. Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA