≫ 

"Beogradski odbor jednoglasan da Vučić ostane na čelu SNS"

Ana Brnabić je da je za sutrašnju sednicu Skupštine SNS urađen izveštaj građanima u kome je predstavljeno šta je sve ova stranka uradila otkada je preuzela odgovornost za vođenje zemlje

  • 0
Aleksandar Vučić Foto: ATA Images

Ana Brnabić izjavila je da će se sutra na Skupštini Srpske napredne stranke (SNS) birati rukovodstvo stranke, a da je u Beogradu, gde je ona poverenik gradskog odbora naprednjaka, jednoglasno izglasano da Aleksandar Vučić i dalje bude predsednik SNS.

- Vučić želi da svojim primerom ohrabri smenu generacija, ali ja mislim da sada nije trenutak za to - rekla je Brnabić gostujući na TV Pink i dodala da stranka mora da ostane jaka kako bi završila sve poslove koji stoje pred njom.

Navela je da je za sutrašnju sednicu Skupštine SNS urađen izveštaj građanima u kome je predstavljeno šta je sve ova stranka uradila otkada je preuzela odgovornost za vođenje zemlje.

Prema njenim rečima u izveštaju su podaci o broju ljudi koji su našli posao u velikim kompanijama koje su došle u Srbiju, zatim pregled onoga što je u Srbiji izgrađeno.

Ona je tu navela Beograd na vodi, Sava promenadu i Savski trg koji su potpuno izmenili izgled dela Beograda gde se nalaze.

Uoči današnjeg predstavljanja programskih načela SNS, premijerka je istakla da naprednjaci imaju jasnu viziju šta treba da uradi do 2030. godine.

Navela je da se u okviru stranke rade reforme u skladu sa ciljem koji je postavio predsednik Aleksandar Vučić, a to je da se postepeno ide u smenu generacija.

U tom smislu je navela da SNS ima dosta mladih poslanika, da ima akademiju mladih lidera i da mnogo pažnje posvećuje rodnoj ravnopravnosti, što za rezultat ima da žene vode neke opštine i gradove u Srbiji.

Video: Vučić donosi vesti iz Rusije: Cena gasa nepromenjena, evo kolika je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA