O Deklaraciji za mesec dana

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor rekao je da bi o Deklaraciji najpre trebalo da se izjasni skupštinski odbor za pitanja ustavno-pravnog položaja pokrajine, koji još nije konstituisan

Komentari

  • vukašin

    19. april 2013 | 11:26

    O Ištvaaane , a ti podjebavaš. Kao eto ti si tu slučajno i ti pričaš šta Pajtići kaže. Sve si fin i po zakonu. A samo gledate da neko zlo ovoj zemlji napravite. Neću dalje počeću da lajem.

  • dalibor

    19. april 2013 | 10:32

    @Republika tuzno je tvoje i pogresno misljenje. Svaka drzava ima svoj glavni grad, nirmalno je da sve ide preko glavnog grada. Ja naprimer zivim u Svajcarskoj a zivim u naj nezgodniji Kanton, italijanski Kanton. Potpisali smo Schengen i sada svako iz EU moze da dodje da radi u CH ako nadje posao. Mi smo pored granici i u nas kanton smo potopljeni od italijana posto rade za cetvrtinu nego sto bi svajcarac radio. Bern nece nikako da popusti zato sto u celini CH to im odgovara. Sta to znaci da sad mi u nas Kanton lravimo neke dearacije? Ne brale. Pregovaramo sa Bernom dok ne dodje resenje. Ne verujem da je Vojvodina pokradena. Zivite mnogo bolje nego u centralnu i juznu Srbiju a teska su vremena. Ja sam iz Paracina. Tako je u svakoj zemlji. Nebi postojao glavni grad onda. Nego kod nas cim nesto ne ide odmah otceplnenje i deklaracine. To ne vodi dobro veruj mi!

  • Republika Vojvodina

    19. april 2013 | 09:07

    Kapu dole heroju,ali ne donosi Pajtić mrak nad Vojvodinom,nego Beograd. Voleo bih Beograđane da vidim kako bi živeli,da samo dva meseca iz Vojvodine ne ode ni dinar u Bgd! Pa naravno da im treba Vojvodina,i ja bih voleo da živim na tuđoj grbači.

    • 19. april 2013 | 10:54

      Marina Marković

      @Republika Vojvodina

      Jbt sta su ti Beogradjani krivi..jel mi licno uzimamo pare iz kase?NE!!Krivi stranku tog pajsera Pajtica a ne neduzan narod.Osim toga ta prica da pare idu u Beograd je nebulozna.Pare koje Vojvodina nikad nije videla otisle su u dzepove politicara,isto tako je u celoj Srbiji.Ako si srbin nikad ne bi tako govorio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA