BEBO MOJA, UMREĆEMO BEZ TEBE! Sa skrhanom Matorom plakali svi u "Parovima"!

- Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško - ispričala je Matora kroz suze

  • 10

Nakon što ju je zadesila porodična tragedija kada je preminuo njen bratanac, Jovana Tomić Matora se, nakon što je juče sahranjen mali Dušan koji je imao samo dva i po meseca, vratila u "Parove", a njena priča je rasplakala sve učesnike!

TUGA BOŽJA: Evo zašto je Matora napustila "Parove"!

Mali Dušan je sahranjen na groblju Orlovača, a slomljena Matora je bila u stanju šoka, i kako kažu prisutni, najteže joj je bilo da gleda brata Nikolu i snaju. Kad je krenula povorka, Tomićeva je jedva hodala, pa se oslanjala na jednu ženu.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Sveštenik nije prisustvovao sahrani, ali održan je minut ćutanja. Prvo je Jovanina snaja počela da jeca i doziva svoje dete: "Joj, zašto, bebo moja", a potom su svi briznuli u plač. Matora je prebledela, noge su joj podrhtavale i umalo se nije onesvestila. Sve vreme je ponavljala: "Bebo, vrati se. Umrećemo bez tebe" - navodi izvor "Kurira".

Iako je potpuno skrhana od bola, Jovana se vratila u rijaliti, jer je veže ugovor sa produkcijom, a kada je počela da priča o bratancu kojeg nije ni videla, jer se rodio dok je bila u "Parovima", takmičari nisu mogli da sakriju suze.

Foto: TV Hepi Foto: TV Hepi

- Srce mi se cepa kad govorim. Preminuo je moj bratanac. Zbog njega sam ušla u rijaliti i živela sam za njega. Mnogo mi je teško. Trenutno sam u rijalitiju, a kod kuće bi mi bilo još teže jer ne bih izlazila iz njegove sobe - kroz plač je promucala Matora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ???

    26. jun 2015 | 10:30

    Nedaj Bože nikome,saučešće porodici....ali šta traži ona tamo i kako može da se vrati kod nenormalnih parova...izgleda da i ona nije za u svaki budžak,što bi rekli stari

  • Savos

    26. jun 2015 | 12:14

    Sramota. Budi uz svoje, a ne da pokusas da unovcis takvu nesrecu pa da osvojis prvo mesto koje ti se namesta. Takve pare su proklete!

  • Marina

    26. jun 2015 | 10:10

    Tuzno! Al si se ipak vratila sad zbog sebe :-) i Matora kakav je to nadimak majku mu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA