Divna Karleuša gazdarica, Zorica negoduje!

"Znala sam! Šta sam vam rekla!", zaurlala je Markovićeva kada je shvatila da će njena rivalka upravljati imanjem narednih sedam dana

  • 1

Pevač Dragan Krstić Crni, po sinoćnom izlasku sa "Farme", sastavio je pismo takmičarima putem kojeg je na čelo imanja postavio novu gazdaricu, Divnu Karleušu, nekadašnju radio-voditeljku i majku Jelene Karleuše, na opšte zgrožavanje njene rivalke Zorice Marković.

- Dragi farmeri, hvala bogu, ima vas mnogo koji ste mi dragi i nadam se da ćemo nastaviti da se družimo i kada se "Farma" završi. Pozdravljam vas iz mog toplog doma uz čašicu rakije koju sam štekao na "Farmi". Ubeđen sam da to niko od vas nije zao, a ovo je samo igra i svako je igra na svoj način. Za gazdaricu postavljam Divnu Karleušu, jer mi se sviđa njen stav i u kuhinji je bila pravi mađiončar. Nadam se da ćete biti zadovoljni - napisao Crni u psimu farmerima, dok je Markovićeva istog trenutka reagovala.

- Znala sam! Šta sam vam rekla! - otvoreno se pobunila pevačica, verovatno jer sluti da joj se raniji konflikt sa Divnom sada neće isplatiti.

Narednih sedam dana Divna će upravljati imanjem, a imaće i priliku da one koji joj nisu "legli" na "Farmi" smesti u štalu i dodeli im najteže zadatke, naporne seoske poslove, kao i nominaciju za izbacivanje.

(J. J./pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    30. septembar 2013 | 19:49

    Ala ce da unaprede zivot tamo,ne zna se koja je bolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA