Đaci mučili profesora, sve snimili telefonom i time se hvalili na internetu!

- Vidi kakve bradavice ima profesor! Jaoj, kakav je. Dromfuljo jedna, gde si? Skini se, ku*vo jedna, hajde! Dromfuljo, dromfi - vrištala je grupa učenika dok je profesoru istorije gurala srednji prst u usta i nos

  • 17

Nekoliko učenika gimnazije "Mile Arsenijević Bandera" u Majdanpeku, među kojima je i P. Đ., snimali su kako na času istorije maltretiraju profesora Nebojšu Bazića i sraman snimak objavili, pa skinuli sa interneta.

Na snimku se jasno vidi kako usred časa grupa nasilnika napada profesora, gura mu srednji prst u usta i nos i uglas govori svakakve gadosti.

- Vidi kakve bradavice ima profesor! Jaoj, kakav je. Dromfuljo jedna, gde si? Skini se, ku*vo jedna, hajde! Dromfuljo, dromfi - vrištali su đaci kao da se nalaze u nekoj divljini s vršnjacima, a ne sa profesorom u učionici.

Kad je profesor pokušao da otme telefon, dečko koji je snimao udarao ga je po prstima i nazvao droljom i kurvom.

Profesor Nebojša Bazić danas radi u drugoj školi i nema problema sa đacima, ali dobro pamti period iz gimnazije, kao i momke koji su ga maltretirali.

- To je bilo na početku mog rada, a jedan od đaka koji je učestvovao u tom maltretiranju je sin koleginice koja je tada takođe radila u školi. Ona je i sama pričala da ne može da obuzda svoje dete - kaže Bazić.

On dodaje da se tog dana nekoliko učenika nekontrolisano ponašalo.

- Ponašali su se kao da su naduvani. Ja sam oduvek pošteno radio, bio smiren i imao izrazitu samokontrolu. Sad radim u jednoj školi i objavljivanje tog snimka bi moglo samo da mi naškodi, a to ne želim - priča profesor Bazić, i dodaje da samo od svoje plate izdržava porodicu jer mu je supruga nezaposlena.

Gimnazija u Majdanpeku potvrdila je da je reč o njihovoj školi, kao i da je u incidentu učestvovao sin jedne njihove profesorke.

Zbog problema s arhivom, nisu mogli da nam kažu da li su učenici sa snimka bili kažnjeni.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA