PASTOR PODRŽAVA IZGRADNJU MAĐARSKOG ZIDA: On će probuditi Evropu!

- Očekujem da će odnosi između Srbije i Mađarske nastaviti da se grade kako je to bilo i proteklih godina. Sigurno je da bi izgradnja zida trebalo da probudi Evropu da se nađe za sve prihvatljivo rešenje za imigrante - kaže lider SVM

  • 9

Izgradnja zida između Srbije i Mađarske je jedno od otvorenih pitanja između dve države i nadam se da će 1. jula na zajedničkoj sednici dve vlade biti postignut dogovor oko toga, rekao je predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor.

SRBIJA KAO U NACISTIČKOM LOGORU: Mađari podižu zid od bodljikave žice VISOK 4 metra, vredan 70 miliona evra!

- Očekujem da će odnosi između Srbije i Mađarske nastaviti da se grade kako je to bilo i proteklih godina. Sigurno je da bi izgradnja zida trebalo da probudi Evropu da se nađe za sve prihvatljivo rešenje za imigrante - rekao je on za "Politiku".

Pastor je rekao i da će o epilogu razgovora premijera Aleksandra Vučića i predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka moći da donese sud tek kada Vlada Srbije bude donela odluku da se glavni dispečerski centar Elektroprivrede Srbije iz Beograda preseli u Novi Sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlobica

    26. jun 2015 | 10:12

    Treba pomoći Mađarima da podignu zid!

  • SrbIN

    26. jun 2015 | 11:14

    Pod hitno Srbija da podigne zid na granici sa makedonijom i kosovom,arapi imaju svoje bratske drzave popu UAE i jos nekih pa neka tamo idu,evrpu neka zaobidji,kada su pocinjali ratove nisu razmisljali..ne mogu da gledam arape po zeleznickoj stanici a ni siptare odvratne.

  • Bojan B

    26. jun 2015 | 10:19

    Djubre ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA