UPOZNAJE BEOGRAD: Guzenbauer šeta centrom i pije kafu u Knez Mihailovoj! (FOTO)

Novi savetnik prvog potpredsednika vlade zadužen za reforme i evrointegracije odmah po dolasku u Srbiju prošetao je ulicama Beograda i posetio kafiće u Knez Mihailovoj ulici

  • 5

Novi savetnik prvog potpredsednika Vlade Srbije Alfred Guzenbauer je odmah po dolasku u Srbiju i nakon sastanka s Aleksandrom Vučićem prošetao Beogradom i upoznao se sa čarima glavnog grada!

Bivši austrijski kancelar i konsultant nekoliko svetskih kompanija došao je rano jutros u Nemanjinu 11 gde se susreo sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i tom prilikom istakao da će njegov cilj da bude pravljenje nove i bolje slike Srbije u svetu.

Odmah nakon niza sastanaka u Vladi Srbije, Guzenbauer je prošetao ulicama Beograda, posetio Knez Mihailovu i odseo u jednom od mnogobrojnih kafića.

- On je veoma posvećen i marljiv čovek. Došao je u vladu u 8 h i zatekao je samo dva ministra, što ga iznenadilo. Očekujemo puno od znanja, volje, rada, truda - istakao je prvi potpredsednik vlade nakon susreta sa svojim novim savetnikom.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. septembar 2013 | 15:09

    E to i jeste problem kod nas, totalna radna nedisciplina. Zasto Guzenbauer moze da dodje na posao u 8, a gospoda ministi ne mogu? Da bi se red zaveo u zemlji, mora da se krene od najvisih ka najnizima, umesto obrnuto kako je oduvek radjeno (bezuspesno). Kako ce direktor da me kontolise da li sam dosao u 7:00 na posao kad on dolazi u 8:30?

  • Dekac

    20. septembar 2013 | 16:07

    Dal' da udje u "Farmu" :p

  • Lud Zbujen

    20. septembar 2013 | 14:45

    Guzen sta jos jedan gej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA