US OPEN: Na teren izlaze Jelena, Ana, Tipsa i Bojana

Kiša je potpuno poremetila program na Otvorenom prvenstvu Amerike, pa je meč Jankovićeve, koji je trebalo da bude odigran u sredu, pomeren za četvrtak od 17 sati a odmah iza nje na istom terenu igraju Tipsarević i Jovanovski* Ivanovićeva će svoj meč odigrati u večernjim satima

  • 0

Duel 2. kola ženskog singla na US openu između Jelene Janković i Ruskinje Alise Klejbanove pomeren je za četvrtak, objavljeno je na sajtu turnira u Njujorku.

U sredu popodne odigran je samo jedan meč u muškoj i četiri u ženskoj konkurenciji, a svi ostali prekinuti su, ili nisu ni počeli zbog kiše, što je donelo velike probleme organizatorima US opena.

Prema sadašnjem rasporedu turnira Jankovićeva i Klejbanova bi trebalo da igraju oko 17 sati po srednjeevropskom vremenu na terenu četiri.

U prethodnih pet duela Ruskinja je slavila tri puta. Poslednji su igrali pre tri godine u San Dijegu kada je Klejbanova slavila sa 7:5, 6:2. Ruskinja je trenutno 363. na WTA listi, ima dva trofeja u karijeri, a ove godine učinak 15-4.

Odmah posle Jankovićeve na istom terenu igraće Janko Tipsarević, a protivnik mu je Dudi Sela iz Izraela. Janko je dobio sva tri prethodna međusobna duela, poslednji ove godine na Mastersu u Majamiju sa 6:2, 6:4.

Nakon ovog meča na istom terenu meč igrati i Bojana Jovanovski. Njena protivnica je Petra Kvitova iz Češke, inače sedmi nosilac na turniru.

Na teren će u četvrtak i Nenad Zimonjić koji sa Žilijenom Benetoom igra protiv para Tomas Bednarek, Lukas Lacko.

Danas bi na teren trebalo da izađe i Ana Ivanović protiv Rumunke Aleksandre Dulgeru, a duel neće početi pre 19 sati po našem vremenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA