Baka Leposava ubila kunu u kokošinjcu: Uzela sam jedno drvo i tako sam ga po glavi gađala dok ga nisam umrtvila (VIDEO)

Porodica nije mogla da otkrije razlog nestajanja kokošaka, sve do pre neko veče kada su zbog laveža komšijskog psa izašli napolje

  • 7

Leposava Đurović (87) iz Pranjana kod Gornjeg Milanovca, ubila je kunu koju je zatekla u kokošinjcu, gde joj je mesecima uništavala živinu, objavio je Glas zapadne Srbije.

Miloš je za kokoške napravio hotel čija se vrata otvaraju na senzor: Njegovoj živini je bolje u Šumadiji, nego na Maldivima (FOTO) (VIDEO)

Porodici Đurović već neko vreme su nestajale kokoške, ali nisu mogli da otkriju razlog tome sve do pre neko veče kada su zbog laveža komšijskog psa izašli napolje, javlja Glas zapadne Srbije.

Leposava je otišla do kokošinjca i prizor koji je tu zatekla je zapanjio. Našla je par mrtvih kokošaka i uljeza među njima.

Printskrin: Youtube/GZS Vesti

GAĐALA SAM GA PO GLAVI

- Ja sam brže upalila svetlo i otišla sam u kokošar, kokoši su sve pospadale sa sedišta.., a uza zid se nešto pobija u đubre. Ja sam bolje pogledala, vidim neka životinja, prišla sam bliže. Uhvatila sam ga za rep i vukla sam i sve sam morala nogom da ga držim dok sam ga izvukla. Našla sam i uzela jedno drvo i tako sam ga po glavi gađala dva, tri puta, dok sam ga umrtvila - ispričala je baka Leposava.

Pogledajte video, prilog o baki počinje na 5:25:

Daljinac

(Telegraf.rs / Izvor: Glas zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA