≫ 

Seks skandal u Majdanpeku: Vibrator mu se tokom seksa sa ljubavnicom zaglavio u anusu, supruga ga odvezla u bolnicu

Vibator će mu biti vraćen kada bude otpušten iz bolnice

  • 13

Hirurzi Opšte bolnice u Boru izveli su danas nesvakidašnji zahvat jer su jednom muškarcu iz okoline Majdanpeka, starom 60 godina, iz debelog creva, hirurškim putem, izvukli vibrator, dužine 30 centimetara.

Ovo je lažna doktorka Višnja koja je 3 godine "lečila" decu u Vršcu: Prevaru krila i od porodice (FOTO) (VIDEO)

Naime, muškarac je, čije je ime poznato redakciji, tokom odnosa sa ljubavnicom imao predigru sa vibratorom. Međutim, taj aparat mu je, iz nepoznatih razloga, završio u debelom crevu, pišu Večernje Novosti.

Previjajući se od bolova, on je nekako došao do kuće, gde ga je supruga stavila u auto i odvezla u Opštu bolnicu u Boru.

- Pokušali smo da vibrator iz debelog creva izvučemo endoskopski, ali u tome nismo uspeli. Pacijent se previjao od bolova, pa smo morali da obavimo hirurški zahvat i da mu na taj način izvučemo strano telo iz debelog creva - kažu u Opštoj bolnici u Boru.

Posle operacije, pacijent je stabilno i oporavlja se. Vibrator, koji mu je bio zaglavljen u debelom crevu, izvučen je i, pošto muškarac bude otpušten na kućno lečenje, biće mu vraćen.

Daljinac

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sta reći

    4. maj 2018 | 23:54

    Mislim da je ljubavnica u ovoj priči izmišljena!!!

  • Luka

    4. maj 2018 | 23:48

    Jedna losa i jedna dobra stvar . Tako je nezgodno stao da ne moze da se izvadi ali je dobra stvar da je moguce menjati baterije ..

  • 09

    4. maj 2018 | 23:19

    Supruga ga odvezla? Pa nije zasluzio da ga pogleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA