≫ 

Sin gastarbajtera iz Subotice za 18. rođendan dobio fensi "mečku", roditelji suzama kupali auto, pa je radio-voditelj dodatno usijao proslavu (VIDEO)

Slavljenik je u šoku gledao svoj novi automobil. Proslavu je pratio voditelj jednog lokalnog radija, koji je momka pred gostima podsećao da je taj auto za "pametne momke kao što je on" i da vozi polako

  • 78

Lavina preskupih, za prosečan srpski džep, rođendanskih poklona je pokrenuta. Ovoga puta "zver na četiri točka" i gala proslava dolazi iz okoline Subotice.

Naime, Stefanovo punoletstvo ispratilo je stotinu zvanica, kako snimak pokazuje. Malo pre luksuznog iznenađenja, usledila je torta na pet spratova, vatrometi na njoj, ali i na nebu.

Rodbina nije mogla da veruje, majka je plakala; Foto: Printskrin/Youtube, Jokic Vladan

Zatim je crni mercedes sa mašnama parkiran ispred Stefana. Slavljenik je u šoku gledao svoj novi automobil. Proslavu je pratio voditelj jednog lokalnog radija, koji je momka pred gostima podsećao da je taj auto za "pametne momke kao što je on" i da vozi polako.

Stefan se zahvalio svima, posebno porodici, a potom je seo u auto da ga proba, oko njega su se stvorili fotografi koji su zabeležili ceo čin, a on nije mogao da poveruje u ono što vidi.

Malo pre luksuznog iznenađenja, usledila je torta na pet spratova; Printskrin: Youtube/Jokic Vladan

Sve vreme je je trajao vatromet, a roditelji su plakali od sreće. Svi prisutni su, takođe, slikali i snimali.

Posle preuzimanja ključeva, slavljenik je isekao tortu i nazdravio šampanjcem svima.

Slavljenik nije mogao da sakrije radost; Foto: Printskrin/Youtube, Jokic Vladan

Kako je Telegraf saznao, reč je o još jednoj gastarbajterskoj proslavi, a svi okupljeni bili su srećni i nisu krili oduševljenje zbog ovog skupocenog poklona.

Svi su bili šokirani; Foto: Printskrin/Youtube, Jokic Vladan

Pogledajte snimak Stefanovog rođendana.

VIDEO Tatin sin divlja Lamborginijem po njivama. Vozio skoro 200:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. jul 2018 | 23:21

    Mene bi bilo blam da mi ovako urucuju taj poklon. Ali to je ono, nije bitno da si mu kupio auto nego da svi vide sta je dobio.

  • Fica

    31. jul 2018 | 23:20

    Super i sta mene treba ovo da zanima?

  • Lule

    1. avgust 2018 | 00:28

    Ja sam tako cuo jednu egoisticnu nabildovanu sujetom budalu kako kaze: "Vise bih voleo da svi misle da imam 10 milijardi u kesu no da ih stvarno imama." U tome je stos nije samo da se ima no da mu se svi klanjaju i zavide. Svi ti umisljeni su slika i prilika SOJKE iz sivog doma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA