Najmanje dva sata se čeka na granici, kreću petak-tenzije: Još jedan vikend u avgustu počinje ključanjem na asfaltu

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja

  • 2

Kraj radne nedelje i letnja turistička sezona, sigurno će biti razlog da saobraćaj danas bude pojačan, a veći protok vozila očekuje na Koridoru 10 koji iz pravca Bugarske i Makedonije vodi ka Mađarskoj ili Hrvatskoj, ali i na putevima ka Crnogorskom primorju i turističkim mestima u našoj zemlji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju oko dva sata.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Srpski vozači se zabavljaju na granicama: Traže svoj automobil na kameri, pa prave selfi i dele po grupama na Fejsbuku (FOTO)

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja, vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

U zajedničkoj akciji MUP RS i AMS S postavljene su nove Web kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.

Web kamere, koje u svakom trenutku možete pogledati na internet platformi AMSS, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intezitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza.

VIDEO: Stravične gužve na graničnom prelazu u Makedoniju iz Grčke

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    17. avgust 2018 | 17:32

    Sad će na jesen kuknjava kako se nema para i to..

  • Danas

    17. avgust 2018 | 15:33

    Izlaz - ulaz u Srbiju iz Makedonije, danas cekao 15minuta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA