≫ 

Ovo su prve reči oca Erike Čordaš koja je nestala u Senti: Objasnio je zašto je dete pustio sa nepoznatim čovekom u grad

A.T. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, uglavnom krađa

  • 10

Šandor Čordaš, otac devojčice Erike koja je bila nestala u Senti, ispričao je da je A.T. u petak prespao na njegovom zapuštenom salašu, na periferiji Sente.

Pronađena nestala devojčica iz Sente: Našli su je kod železničke stanice, a nije bila sama

Radi se inače o višečlanoj socijalno ugroženoj porodici.

Erika Čordaš Foto: MUP Srbije

- Prespavao je u fotelji. Sutradan u prepodnevnim satima, zamolio me je da pustim Eriku da sa njim ode u prodavnicu. Rekao mi je da hoće da kupi hranu. Obećao je da će se na salaš vratiti do 14 sati. Sa prvim sumrakom postao sam sumnjičav. Otišao sam u policiju i prijavio ćerkin nestanak - ispričao je Šandor i priznao da se brine za Eriku.

A.T. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, uglavnom krađa. Dok smo razgovorali sa Šandorom, stigla je policijska patrola i zamolila nas da se udaljimo, a ocu sugerisala da se vrati na salaš.

Ubrzo se pojavilo još nekoliko policijskih vozila, a nešto docnije i radnici Centra za socijalni rad iz Sente. Istragu vodi subotičko Više javno tužilaštvo.

Erika je danas pronađena oko 14 časova na železničkoj stanici u Senti i bila je u dobrom zdravstvenom stanju.

(Telegraf.rs/ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Н. С..

    21. oktobar 2018 | 15:24

    НЕОДГОВОРНО.. ОПРАВДАЊА. НЕМА

  • Sudija Dred

    21. oktobar 2018 | 15:18

    Ala je objasnio!

  • SU

    21. oktobar 2018 | 15:16

    Takvi roditelji ne mogu da vode brigu o deci,to su jedino znali da decu prave a ne i da brinu o njima,izgleda ne mogu ni o sebi da brinu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA