Maloletnici u Ivanjici masovno "pozajmljuju" tuđa vozila: Unište ih, pa ostave gde stignu, meštani očajni

Prestupnici su iskoristili trenutak kada je taksista po završenom poslu parkirao auto i nakratko se udaljio

  • 3

Već drugi put za dva meseca, nekoliko maloletnih prestupnika iz Ivanjice "pozajmljuju" tuđe automobile, voze ih  pa ostave na određenoj destinaciji i uteknu, svedoče za portal InfoLIGA oštećeni vlasnici. Za vikend na meti im je bilo i vozilo jednog ivanjičkog taksija.

Kako naša redakcija nezvanično saznaje, prestupnici su iskoristili trenutak kada je taksista po završenom poslu parkirao auto i nakratko se udaljio, uskočili u njega i odvezli se.

Iste večeri "pozajmljen" je i auto Mira Rajkovića iz Kiseljaka.

- Oko 22 časa primetio sam neko taksi vozilo kako prolazi pored moje kuće, ali ništa sumnjivo. Sat kasnije, dok sam gledao televizor sa suprugom, začuo sam tup zvuk, kao lupanje vratima. Izašao sam u dvorište i na prvi pogled mi se činilo da je sve u redu, ali kada sam malo bolje pogledao auto, bio je ukoso parkiran, razbijen prednji branik i desno krilo. Prijavio sam policiji, koja je odmah došla, uzela otiske i ne bih znao da vam kažem šta se dalje dešavalo. Ja sam kola odvezao kod majstora sutradan, šteta je oko 120 evra – priča za Info LIGU Miro Rajković.

Oba slučaja, kako svedoče naši sagovornici, uredno su prijavljena nadležnima koji intenzivno rade na tome da ovakvih, nesvakidašnjih incidenata više ne bude.

Podsećamo, Info LIGA je u avgustu pisala o bahatom ponašanju grupe prestupnika koji su tom prilikom takođe otuđili dva automobila na par sati, ostavljajući ih nakon vožnje bez oštećenja. Ovaj put vlasnici "pozajmljenih" vozila osim pretrpljenog stresa morali su da plate i saniranje načinjene štete.

(Telegraf.rs/Infoliga)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    8. novembar 2018 | 17:06

    Pozajmljivanje se nekad zvala kradja i zato se islo u zatvor a sada napredno radi ko sta hoce.

  • DARKO 100%

    8. novembar 2018 | 12:29

    Pioniri maleni, mi smo vojska prava. Svakog dana rastemo, k'o zelena trava.

  • Dejan

    8. novembar 2018 | 12:08

    Deca gledala Južni vetar pa se naložili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA