Pedofil devojčici "plastično" objasnio šta bi joj radio, pa su ljudi opisivali kako bi njega mučili! Kastracija i umakanje u vreli katran su samo neki od predloga

- Znači, uživao bi dok vrištim? - pitala je devojčica predatora

  • 2

Širok dijapazon kažnjavanja pedofila mogli smo da pročitamo na objavu u Fejsbuk grupi "Borba protiv pedofilije", od streljanja, otkidanja ponosa, raznih oblika mučenja, do betoniranja, kastracije i umakanja u vreli katran. Povod je bila prepiska između pedofila i devojčice, iza čijeg profila stoje borci protiv pedofilije, uz objašnjenje da tako izgledaju malo teži slučajevi, koji se ne objavljuju bez dozvole nadležnih.

Pedofil navodi da bi uživao dok bi devojčica plakala dok bi je zlostavljao, a na njeno pitanje da li je to radio nekoj curici do sad ili samo sanja, odgovara da jeste! "Znači, uživao bi dok vrištim?", pita ga devojčica na šta on odgovara "Aha! A bi li ti volila?" Sledi kratak odgovor devojčice "ne".

Kako je jedna korisnica navela u komentarima, "do 15 godine ne treba deca da imaju mogućnost da dođu u situaciju da upoznaju bolesne bede. Znači ništa internet, telefon, poruke i javljanje." Bilo je i onih koji su, sasvim opravdano, smatrali da treba da mu se javno objavi identitet.

Poruke pedofila, Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije
Pedofil bi uživao u vrištanju deteta, Foto: Facebook/Borba protiv pedofilije

VIDEO: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    29. novembar 2018 | 10:34

    Drustvene mreze treba zabraniti a ovoga nauciti pameti da vise nikad ne pomisli da salje ovakve poruke pendrek da radi...

  • Tanja

    1. decembar 2018 | 00:39

    Deca nam se rađaju u sve bolesnijem vremenu,a "zahvaljujući" tehnologiji,sve cesce se jako rano susrecu sa istom.Nek nam je Bog u pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA