≫ 

Nekada je Sneško Belić bio vrhunac dečje sreće, a onda se pojavila jedna Jelena iz Novog Sada i napravila ledenu princezu o kojoj priča cela Srbija!

Sneg je skupljala čak sat i po vremena da bi od njega napravila ovu neverovatnu skulpturu

  • 17

Dok su se ovih dana širom Srbije utrkivali ko će da napravi lepšeg Sneška Belića, Novosađanka Jelena Popović Ivanović gomilu snega ispred zgrade pretvorila je u najlepšu ledenu skulpturu, toliko realnu i božanstvenu da sam pogled na nju oduzima dah.

Ovako je počelo... Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

Na ovaj posao je čak, kako je i sama priznala, prionula nepripremljena, bez nepropusnih rukavica, skafandera i nepromočivih čizama, a sneg je skupljala čak sat i po vremena da bi od njega napravila ovu neverovatnu ledenu princezu.

Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

- Dok sat i po skupljam sneg na gomilu šakama, jer stipse iz okolnih radnji ne daju lopatu na pet minuta, ova brkata gospođica samo pozira u ručnom radu poznate kladovske modne kreatorke Ljiljane Popović i još za to očekuje mesnatu dnevnicu - napisala je ona aludirajući na svog psa koji je veselo trčkarao po snegu dok je umetnica radila .

Facebook/Jelena Popovic Ivanovic

A kada je završila posao, ispod fotografije svog remek dela napisala je: "Za dž skupljamo sneg oko zgrada i pretvaramo ga u prestole i princeze".

VIDEO: Ovako izgleda prvi beogradski iglo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA