≫ 

Čuo zapomaganje, pa preskočio zid da pomogne: Radnik Higijene povređen u Pančevu tokom spasavanja od pomahnitalog staforda

Jedna žena je stradala jutros, a još dve osobe su povređene u pančevačkom naselju Topola

  • 25

Radojka Munjeran preminula je nakon napada staforda njenog sina, a njena zaova Vesna je hospitalizovana nakon što je izujedana. U tragediji koja se dogodila jutros pre osam sati u Pančevu, povređen je i radnik JKP "Higijena".

Treća osoba koja je u užasu koji se dogodio u Ulici Bore Šipoša 40 u naselju Topola povređena, zadesila se tu sasvim slučajno. Hrabri radnik JKP Higijena hteo je da pomogne  i izbegao je da bude napadnut od strane psa, ali se u najboljoj nameri teže povredio.

- Radnik na pauku slučajno je prolazio i čuo je zapomaganje, hteo da preskoči zid i pao je. Operisan je u pančevačkoj bolnici - objasnili su za Telegraf iz JKP Higijena Pančevo.

Pas je, kako nam je rečeno, nakon incidenta smešten u prihvatilište u pančevačkoj Zoohigijeni.

- Jutros u 7.55 sati policija je pozvala Zoohigijenu, obavestili su nas da je u Ulici Bore Šipoša 40 pas napao dve žene. Radnici su ubrzo izašli na teren. On je uhvaćen i smešten u prihvatilište. U pitanju je vlasnički pas - rečeno je iz Higijene.

Iz ovog preduzeća nisu imali u ovom trenutku informaciju o stanju pobesnelog staforda, ali nam je rečeno da je zbrinut i da više nikom ne može da naudi.

Povređena Vesna primljena je u bolnicu u teškom stanju i sa ujednim ranama, javio je RTS. Doktor Stanislav Milošević iz Opšte bolnice u Pančevu rekao je da ona ima prelom obe potkolenice i nadolenice i da je zadobila i ujede po ostalim delovima tela. Kako kaže stanje je vrlo ozbiljno a pacijentkinja je podvrgnuta tretmanu.

VIDEO: Čopor lutalica do smrti izgrizao ženu

(Milena Rodić - m.rodic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aco Deutschland

    2. mart 2019 | 15:59

    Psa uspavati

  • Oli

    2. mart 2019 | 16:48

    Te krvolocne i nepredvidive pse treba zabraniti za drzanje u domacinstvima ili zakonom goniti gazde tih pasa.Koji je ovo put da se desava,napadi na decu i starije.

  • Bole

    2. mart 2019 | 16:28

    Daj bre uništavajte to zlo,a vlasnike kažnjavajte zatvorom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA