Airport city potvrdio: Jedan zaposleni ima korona virus, u toku dezinfekcija zgrade

Naglasili su da su se blagovremeno obratili i nadležnim institucijama i zatražili dodatne savete i pojašnjenja u vezi sa situacijom

  • 4
Airport City dezinfekcija

Foto: Telegraf.rs

Jedan zaposleni u kompaniji koja posluje u okviru "Erport siti" biznis parka u Novom Beogradu, pozitivan je na korona virus, rečeno je za agenciju Beta u tom biznis parku.

U zgradi gde zaraženi radi sprovešće se dodatna dezinfekcija prostorija.

- U okviru Airport City biznis parka posluje veliki broj domaćih i inostranih kompanija u prostorijama koje iznajmljuju, dakle 'Erport siti' nema uticaj na to kako naši zakupci organizuju svoj dnevni život i poslovanje. 'Erport siti' će se sa svoje strane pridržavati svih mera i uputstava nadležnih državnih organa u vezi sa koronavirusom - kazali su.

Navode da je služba za održavanje tog parka podigla na najviši nivo sanitarne i higijenske mere u svim zajedničkim prostorima u biznis parku i u svim prostorima koje oni održavaju.

- To su mere koje su vidljive našim klijentima, na javnim mestima nalaze se dostupni sanitarno-higijenski rastvori i sve ono što može da učini zajedničke prostore sigurnijim u ovoj situaciji. 'Erport siti' ima visok standard korporativne odgovornosti i mi ćemo sa svoje strane učiniti sve što je neophodno da poslovanje učinimo sigurnijim - dodaju.

Airport City, Corona

Foto: Nikola Tomić

Naglasili su da su se blagovremeno obratili i nadležnim institucijama i zatražili dodatne savete i pojašnjenja u vezi sa situacijom.

Kako saznaje Telegraf.rs, u "Erport sitiju" je trenutno u toku dezinfekcija.

Danas u 18 časova objavljeno je da je u Srbiji koronavirusom zaraženo petoro ljudi.

Video: Prošetali smo kroz poslovni kompleks Airport City, gde je boravio zaraženi Kinez

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA