≫ 

Kolona vozila ide iz zlatiborskog kraja ka Beogradu, veliko zagušenje saobraćaja u Čačku

Zbog loših vremenskih uslova, zabranjen je saobaraćaj za teretna vozila na pojedinim deonicama preko Zlatibora

  • 8

Na kružnom putu kod Čačka u popodnevnim satima iz pravca Užica ka Beogradu formirana je kolona automobila dugačka skoro kilometar, a vozači oko pola sata čekaju da nastave put.

- Od Užica do Čačka smo stigli za sat vremena, a isto toliko nam je trebalo da pređemo samo nekoliko kilometara ovog puta. Sneg koji pada dodatno otežava i usporava saobraćaj. Još nismo stigli do naplatne rampe u Preljini na autoputu, a pitanje je šta će nas tamo sačekati -  rekao je jedan od vozača koji se nalazi u koloni.

Zbog loših vrmenskih uslova, zabranjen je saobaraćaj za teretna vozila na pojedinim deonicama preko Zlatibora, a vozačima se savetuje oprez i da ne kreću na put bez neophodne zimske opreme.

- Svi putni pravci su za sada prohodni, ali se saobraćaj odvija usporeno. Mehanizacija je na terenu, 12 kamiona konstantno radi na čišćenju snega -  rekao je za RINU, Leko Korićanac direktor JP "Putevi Užice".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Užičanka

    10. januar 2021 | 17:47

    Korona se vraća kući da se i mi odmorimo.

  • Aki

    10. januar 2021 | 18:40

    Ipak je kafa i pice jeftino 😃

  • misa tumbas

    10. januar 2021 | 18:07

    ovde se pravi kinta za muriju. Ovde ce sad biti mnogo nervoznih vozaca ,lepo murija dron iznad kolone i hvatas sve one koji bahato preticu ,nemaju strpljenja . Sacekas ih posle par kilometara i pises kazne i svima dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA