DOKAZANO: NIS-ovo gorivo – prema najvišim standardima

Kompanija NIS već dugi niz godina ulaže velike napore kako bi kreirala domaće derivate svetskog kvaliteta, te na taj način svojim korisnicima omogućava adekvatno održavanje automobila

  • 1
Benzin gorivo pumpa Foto: Shutterstock

Posedovanje automobila u savremeno doba više ne predstavlja luksuz, već neophodnost. Međutim, biti vlasnik putničkog vozila može prerasti u znatan izdatak ukoliko automobil počne da se učestalo kvari. Redovan servis ključan je za životni vek automobila, a pravovremeno reagovanje na znake upozorenja može nam sačuvati mnogo vremena, živaca i novca. Pored pomoći koju nam pružaju automehaničari i elektroničari, postoje i određene mere prevencije koje možemo preduzeti sami. Najjednostavniji, a ujedno i najvažniji način koji svaki vozač može preduzeti na dnevnoj bazi jeste sipanje kvalitetnog goriva u rezervoar.

gorivo, nivo goriva, pokazivač, kazaljka Foto: Pixabay

Kompanija NIS već dugi niz godina ulaže velike napore kako bi kreirala domaće derivate svetskog kvaliteta, te na taj način svojim korisnicima omogućava adekvatno održavanje automobila. U lancu proizvodnje, sve vrste goriva prolaze strogu, redovnu i vanrednu, laboratorijsku kontrolu kako bi ispunile zahteve standarda kvaliteta. Stručno osoblje kompanije NIS neprestano se usavršava, te svoje iskustvo stavlja u službu kontroli kvaliteta domaćeg goriva, koje parira najboljim svetskim brendovima u naftnoj industriji. NIS-ovi stručnjaci u svakom trenutku mogu proveriti kvalitet proizvoda na bilo kom mestu u lancu isporuke i to na teritoriji cele Srbije, što omogućava konstantnost u kvalitetu derivata na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Kako bi potrošači uvek bili sigurni da će gorivo koje toče na NIS-ovim benzinskim stanicama biti neizmenjenog kvaliteta, kompanija sprovodi i finalna laboratorijska ispitivanja, pre konačne isporuke. Na taj način omogućena je i pravovremena reakcija u slučaju narušenog kvaliteta goriva, a to ujedno predstavlja i značajnu garanciju kvaliteta za krajnje potrošače.

Potvrdu da je gorivo na NIS-ovim benzinskim stanicama vrhunskog kvaliteta, dao je i Mašinski fakultet koji je sproveo studiju u kojoj se domaće gorivo poredilo sa drugim uzorkom. Rezultati ove studije pokazali su da je korišćenje goriva kompanije NIS doprinelo povećanju efektivne snage motora, povećan je efektivni obrtni momenat motora na svim režimima, a potrošnja je snižena za jedan odsto u odnosu na druge uzorke.

Gorivo kompanije NIS može se kupiti na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije, a više od 20 odsto benzinskih stanica NIS-a nalazi se izvan granica naše zemlje, te rezervoar svog automobila možete napuniti NIS-ovim gorivom i kada putujete u neke od susednih zemalja, uključujući i zemlje Evropske unije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA