≫ 

Ujutro mraz, popodne grmljavina: Čeka nas oblačan, ali prijatan i topao dan, a onda stižu pljuskovi

Minimalna jutarnja temperatura od -1 do 5°C, maksimalna dnevna od 10°C na severu Vojvodine do 18°C na jugoistoku Srbije, pred kraj dana u osetnijem padu

  • 0
lepo suncano vremenska prognoza šetnja odmor BEOGRAD ATMOSFERA PRAZNICI Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U Srbiji u ujutro suvo i hladno, na jugu i istoku vedro, uz slab mraz.

Tokom dana u svim predelima biće umereno do pretežno oblačno i relativno toplo, na jugu i na istoku sa dužim sunčanim periodima.

Sredinom dana na severu Vojvodine, a posle podne i uveče i u severnim, centralnim i zapadnim predelima, a tokom noći i na jugu Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, u toku noći na planinama sa susnežicom i snegom.

Duvaće umeren jugozapadni vetar, posle podne i uveče u skretanju na jak severozapadni. Minimalna jutarnja temperatura od -1 do 5°C, maksimalna dnevna od 10°C na severu Vojvodine do 18°C na jugoistoku Srbije, pred kraj dana u osetnijem padu.

U Beogradu ujutro sunčani periodi. Tokom dana umereno do pretežno oblačno, ali toplo. Posle podne i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Duvaće umeren jugozapadni vetar, posle podne i uveče u skretanju na jak severozapadni.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

Minimalna jutarnja temperatura 5°C, maksimalna dnevna 15°C, pred kraj dana u osetnijem padu.

Sutra na severu Srbije suvo sa sunčanim periodima. U ostalim predelima očekuje se oblačno i hladno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a ujutro se susnežica i sneg očekuju i u nižim predelima na jugu i na zapadu.

U sredu promenljivo oblačno, tokom dana uz lokalne i pljuskovite padavine i to u obliku kiše, krupe i snega, ponegde i sa grmljavinom. Tokom utorka i srede jak severozapadni vetar, a maksimalna temperatura od 5 do 10°C.

U četvrtak i u petak pretežno sunčano i toplije, ujutro uz maglu i slab mraz. Maksimalna temperatura u porastu, u petak od 10 do 15°C.

Za vikend hladnije, ponegde sa padavinama.

U Beogradu sutra pre podne oblačno sa slabom kišom, posle podne razvedravanje. U sredu promenljivo oblačno, tokom dana uz lokalne i pljuskovite padavine i to u obliku kiše i krupe sa grmljavinom

Tokom utorka i srede jak severozapadni vetar, a maksimalna temperatura do 8°C. U četvrtak i u petak pretežno sunčano i toplije, ujutro uz maglu i slab mraz. Maksimalna temperatura u porastu, u petak do 14°C.

Za vikend oblačno i hladnije.

Video: Sovilj: Slede nam četiri ledena dana u nizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA