≫ 

Ponovo uspostavljen saobraćaj ka Crnoj Gori: Putari uklonili više od 200 kubika stena

Dok je ovaj putni pravac bio van funkcije, vozači koji su krenuli ka Crnoj Gori preusmeravani su na alternativni pravac preko Jabuke

  • 1
Putari Foto: RINA

Nakon nekoliko sati borbe vredni radnici Puteva Užice uspeli su da uklone oko 200 kubika kamena koji se sručio na magistralni put Prijepolje - Bjelo Polje i blokirao saobraćaj ka Crnoj Gori.

"U 13 sati i 40 minuta put je pušten u saobraćaj, ogromna količina kamena je uspešno sklonjena sa kolovoza i saobraćaj na ovoj deonici je ponovo uspostavljen", potvrdio je za RINU Alen Mušanović iz Puteva Užice.

Putari Foto: RINA

Do odrona je došlo usled obilnih padavina, a ono što je otežavalo putarima jesu velike stene koje bageri nisu mogli da pomere.

"Na teren su poslate specijalne mašine koje su prvo razbile to krupno kamenje kog je bilo u količini od oko pet kubika, a zatim je uklonjeno sa saobraćajnice", dodao je Mušanović.

Dok je ovaj putni pravac bio van funkcije, vozači koji su krenuli ka Crnoj Gori preusmeravani su na alternativni pravac preko Jabuke.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA