≫ 

Ubio je devojčicu za klavirom, imao tačan raspored svojih žrtava po odeljenjima: Svi detalji zločina u školi

 ≫ 

Pozvao je policiju i rekao da je upucao više osoba

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Učiteljica I majka dvoje dece

    03. maj 2023 | 18:23

    Očigledno je I da je dete mirne ruke i da zna da puca, otkoči pištolj, svašta još. Eto vam očevi i majke deteta koje od malih nogu usmeravate tim putem, od kojeg očekujete da se maksimalno da za svaku ocenu i sve u životu inače ćete vi dati isto tako svoj maksimum da mu presedne život za svaku četvorku, ne dao Bog manje ocene. Eto i vama drugima primera kad učite decu da budu lajava I ujedaju rečima i delima sve oko sebe, ne poštujući ni godine niti roditelje "jer je život borba I ima da jedeš ili ćeš biti pojeden" pa se iživljavaju nad tihim detetom ili dobrim i šta onda, šta kome može više i lošije da pukne u glavi, kakva ideja sa koje strane, iz kuće sa ulice? Strašno.

  • Milan

    03. maj 2023 | 17:56

    Hteli ste 5. Oktobar, eto vam ga. Pa sada i dalje prihvatajte sve što vam bolesni zapad nameće, bitnija su vam nekakva prava dece nego batina, zato smo i dogurali do ovde. Živimo u vremenu gde se autoritet starijeg ne poštuje i ne ceni, gde deca mogu da vređaju nastavnike, učitelje i profesore, a ovi samo da ćute, jer ako se usprotive, to je vređanje prava deteta i mogu da dobiju otkaz ili suspenziju na poslu. Pojedinim roditeljima su važniji kućni ljubimci, od onoga šta im deca rade i gde se smucaju do jutra. Ako već prihvatate sve ono što vam zapad nameće, zašto bar ne prihvatite i njihove američke zakone, pa kada taj balavac, za to što je uradio, dobije dve doživotne robije, drugi bi se zapitali da li bi isto uradili. Vratite policiji prava i zakon narodne milicijije iz vremena SFRJ, i sve se lako može rešiti za vrlo kratko vreme.

  • Немања

    03. maj 2023 | 16:45

    Ми смо сви колективно заказали, а поготово систем који је увео западњачке вредности и нама нажалост одавнина познате. Родитељима настрадалих анђела ништа више не значи, нити речи утехе, разумевања, сажаљевања итд., они су све изгубили у једном дану. Толико сте деградирали школство, породицу, цркву да то није нормално. Деца су изгубила поштовање према учитељима, родитељима, изгубили страхопоштовање, елем зато пто је систем стао уз њих, по рецептури сатанизованог заоадњ и јевропе. Ја као родитељ, подржавам да професор, учитељ, васпитачица буду алфа и омега у школи, да се њихова реч поштује, одлука….када сам ја ишао у школи, направим неки куршлус на часу, учитељ ме прво повуче за зулуфе, па онда ради дрвени лењир за геометрију, дођем кући испричам мајци, па ме још она излема и не пита што ме је учитељ казнио….ГОСПОД ДУШЕ ПРОСТИ, ВЕЧНИ МИР ПОДАРИ И ПРИМИ У НАРУЧЈЕ СВОЈЕ☦️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA