≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan nestali mladić! J.M (21) iz Novog Sada ostavio mobilni i pare, majka plače: Radio je, studirao...

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kaže majka, on nije imao nikakvih problema

  • 4
Nestao Jovan Marić blur Foto: Facebook/Grupa Novosađanke

J. M. (21) iz novosadskog naselja Klisa, tačnije Slana bara, poslednji put viđen je sinoć 6. februara u 19 časova, potvrdila je njegova majka za Telegraf.rs.

Kako je rekla, ona je bila na poslu u to vreme, ali ga je video jedan njegov prijatelj.

- Izašao je iz kuće u sedam sati, telefon, novčanik, ključeve ostavio je u kući i tada gubi mu se svaki trag. Drug ga je video da je ušao i potom izašao kroz druga vrata, drugi prolaz, ne umem to ni da objasnim i dete je nestalo - kaže potresena majka za Telegraf.rs.

Kako kaže, njen sin nije imao nikakav problem. Vodio je normalno život kao i svaki mladić. Ima dosta prijatelja, studira i radi u Novom Sadu i nikada ništa nije moglo da nasluti da bi do ovoga moglo da dođe.

- Zato sam ja i prijavila jer meni je to bilo abnormalno, nikakav problem nikada nije imao. Sve njegove prijatelje sam nazvala niko ne zna gde je i gde može da bude. On je dete koje studira radi, najnormalnije, nije imao probleme, nije bio asocijalan - rekla je ona kroz suze.

Prema rečima majke, J.M. je bio nonšalantno obučen, kao da je otišao do prodavnice. Na sebi je imao trenerku sivo-belu, plavo-sivu jaknu i oker duboke zimske patike.

Slučaj je prijavljen policiji, a majka nestrpljivo čeka da joj se neko javi sa bilo kakvim vestima na broj: 065 204 1527.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    7. februar 2024 | 13:54

    Nazalost roditelji ne poznaju svoju decu uopste.. druga stavar 21 god covek nije dete

  • Zaza

    7. februar 2024 | 16:40

    Svaki dan po neko nestane,neko mrtav,neko izgubljen,za neke ni trag ni glas ,i niko ne veruje da je pocelo ....!!!!!Bio je zdrav i dobar ,pravi primer dobrog coveka ????I od jednom nema ga ???Ili je ubio nekoga ili nekoliko ili je sam sebe oduzeo zivot ??I kao da se nista nije desilo ,narod tera svoje brige,drzava lepo naplacuje ,,uspavanost naroda"a mladi ljudi svakog dana nestaju i niko se ne pita zbog cega i zasto ???

  • Lord

    7. februar 2024 | 14:47

    Drustvene mreze su zlo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA