Šta to jedemo? Čovek danima čuva paradajz, on ISTI: "15 dana stoji u frižideru. Ko nov. Od čega si, bato?"
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Nataša
Posadili smo par strukova paradadajza u bašti,ništa nismo koristili sem prehrane u vidu koprive.Ako se rano ubere(dok je još zelen) on bukvalno može da stoji u frižideru po 2-3 nedelje.Ako mekan i zreo onda brže propada.U prodavnicama je uglavnom još zelen da bi mogao dugo da opstane.
Dzoni
Evropska unija brate moj ,tamo gde mnogi kažu bolje je ,standard itd. Ne valja im Srbija ,e pa eto sad je to iz EU doslo i do nas
Nikola
Paradajz meni redovno traje po 20 dana, međutim ljudi ne znaju da ga skladište. On se ne čuva u frižideru jer postane tvrd ko kamen već u zatvorenoj tamnoj kutiji na ubrusu okrenut naopačke. Jedino ako je potpuno zreo trajaće do nedelju dana