Šta to jedemo? Čovek danima čuva paradajz, on ISTI: "15 dana stoji u frižideru. Ko nov. Od čega si, bato?"

S. J.
S. J.  

Komentari

  • Nataša

    6. oktobar 2025 | 14:05

    Posadili smo par strukova paradadajza u bašti,ništa nismo koristili sem prehrane u vidu koprive.Ako se rano ubere(dok je još zelen) on bukvalno može da stoji u frižideru po 2-3 nedelje.Ako mekan i zreo onda brže propada.U prodavnicama je uglavnom još zelen da bi mogao dugo da opstane.

  • Dzoni

    6. oktobar 2025 | 13:28

    Evropska unija brate moj ,tamo gde mnogi kažu bolje je ,standard itd. Ne valja im Srbija ,e pa eto sad je to iz EU doslo i do nas

  • Nikola

    6. oktobar 2025 | 12:57

    Paradajz meni redovno traje po 20 dana, međutim ljudi ne znaju da ga skladište. On se ne čuva u frižideru jer postane tvrd ko kamen već u zatvorenoj tamnoj kutiji na ubrusu okrenut naopačke. Jedino ako je potpuno zreo trajaće do nedelju dana

  • ARČIBALD

    6. oktobar 2025 | 12:54

    Paradajz kupujte na pijaci od neke stare bakice koja ga nema puno.Ako imate takvu pijacu u vašoj okolini. Takvom kupovinom činite dobro i bakici i sebi.

  • mile

    6. oktobar 2025 | 12:54

    Ovde u nemačkoj takav paradajz imamo već godinama. Tvrd kao kamen i nekako plastičan bez ukusa . Isto tako i voće , jabuke , šljive i ostalo voće , svi imaju lep izgled , kao blizanci , i glancovani ali su bez ukusa .

  • Mihajlo

    6. oktobar 2025 | 12:19

    Napravio ga Bili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA