OVO jedemo?! Priznanje mesara iz Srbije otvorilo crnu rupu ispovesti: Radnici otkrili trik sa pokvarenim mesom

 

Komentari

  • Zare

    16. oktobar 2025 | 14:37

    Am. fastfoodovi su poznati po tome - zabranjeno bacanje sirovina, sve se mora iskoristiti i negleda se stanje navedenog. To vazi za meso, porce, pecivo, zacine....

  • Vrta

    16. oktobar 2025 | 13:58

    Zasto ne preduzmete nesto..Trujemo decu a inspekcije nema nigde..

  • Vasa

    16. oktobar 2025 | 13:58

    To znamo svi samo ne zna inspekcija..

  • MITO ne radimo

    16. oktobar 2025 | 13:38

    Matijević je po tome poznat već mnogo godina u nazad, gledao sam snimak njegovog radnika kiji je pokazao mrcine koje oni prerađuju i vraćaju u prodavnice.Verujem da ima još takvih mesara ali on je sigurno najveći koji to radi međutim neće digurno odgovarati jer ima mnogo novca kojim moze da kupi svakog sudiju i tuzioca,znamo da to tako u Srbiji funkionise bez problema.

    • 16. oktobar 2025 | 15:18

      нибрС

      @MITO ne radimo

      Сви то раде у свим државама … Зар стварно неко мисли да се баца месо којем је истекао рок за продају… Враћа се углавном у месницу и уз помоћ разноразних додатака добијамо то назад у виду некод другог производа…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA