≫ 

Amerikanci besni zbog pitanja koje je Tramp za Badnje veče postavio sedmogodišnjaku: "Uništio je Ameriku, a sada i Božić jednom dečaku" (FOTO)

Da li se vi sećate kako je izgledao trenutak kada se veliki dečji san o Deda Mrazu raspršio kao balon od sapunice?

  • 3

Deca širom Amerike su zvala Belu kuću kako bi razgovarala sa Donaldom Trampom i prvom damom Melanijom povodom obeležavanja Badnje večeri. Međutim, američka javnost isprovocirana je nakon pitanja "Još uvek veruješ u Deda Mraza?" koje je predsednik uputio jednom dečaku.

Da li se vi sećate kako je izgledao trenutak kada se veliki dečji san o Deda Mrazu raspršio kao balon od sapunice?

Upravo tako se na Badnje veče, koje Katolici proslavljaju 24. decembra, osećao dečačić Kolman koji ima samo sedam godina. Želeo je da zna kuda se sada kreće poznati deka koji donosi poklone širom sveta, a onda je usledilo za njega strašno pitanje predsednika.

Donald Tramp i njegova supruga Melanija su primali pozive od dece širom Amerike.

Deca koja su zvala nadala su se da će doći do Norada, vladine agencije koja prati kretanje Deda Mraza širom sveta - koja još uvek funkcioniše, bez obzira na privremenu blokadu američke vlade.

Jedan korisnik na Tviteru napisao je "Nakon što je uništio Ameriku, Tramp je uništio Božić sedmogodišnjem dečaku".

Foto: Tanjug/AP

Na neke pozive su odgvorili Donald i Melanija Tramp i zahvaljujući reporteru Kevinu Dijazu, javnost je saznala šta je predsednik u trpezariji Bele kuće rekao.

Ovako je Dijaz opisao razgovor:

- Tramp (dubokim klasom) obraća se dečaku Kolmanu: "Halo, je l' to Kolman? Srećan Božić. Kako si? Koliko imaš godina?... Kako ti je u školi? Još uvek veruješ u Deda Mraza?

Snimci koji kruže društvenim mrežama prikazuju Trampa koji kaže: "Zato što sa sedam godina, to već nije najbitnije, zar ne?"

Kolmanov odgovor nije najjasniji.

Kao što nije najjasnije ni zašto je Tramp to pitao, jer, naravno, postojanje Deda Mraza se pred decom, ali i odraslima ne dovodi u pitanje.

Ostali pozivi su prošli bez incidenata i sa lepim željama s obe strane.

- Nadam se da će ti se snovi ostvariti - rekla je Melanija tokom razgovora.

Verujemo da malom Kolmanu ovakva Trampova opaska nije pokvarila praznično maštanje, te da će Deda Mraz ipak do njega doći.

VIDEO: Tramp: Ja sam stabilan genije

(Telegraf.rs/BBC News na srpskom)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zizi

    26. decembar 2018 | 06:38

    Nista covek lose nije rekao! Kad su vec deca napredna sa 3-4 godine znaju da barataju tehnikom apsurdno je da u 7 godina veruju u nesto sto ne postoji.

  • Dragan V

    26. decembar 2018 | 00:11

    Rasprsio snove decaku o deda mrazu..Pola covecanstva gotovo voljom ovog coveka,rasprsilo je nadu u bolji i sretniji zivot..

  • popuskin

    27. decembar 2018 | 23:51

    Pa bilo bi logicno da jedan sedmogodisnjak zna da je deda mraz fantazija i pljacka naroda.To su mu roditelji trebali objasniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA