Krv je šikljala na sve strane: Džemail preklao suprugu ispred supermarketa pred rođenom decom (VIDEO)

Vinovnik zločina radio je kao građevinac u Austriji

  • 2

Makedonski državljanin Džemail M. (36) iz sela Laskarci kod Skoplja, koji je u Austriji radio kao građevinski radnik, juče je sa nožem zaklao svoju pet godina mlađu suprugu, čiji identitet nije saopšten.

Foto: Privatna arhiva

Zločin se, pišu austrijski mediji, dogodio juče oko podne. Džemail M. je na parkingu ispred supermarketa u austijskom gradu Tuln sačekao svoju suprugu i nekoliko puta joj zario nož u vrat. Žena je iskrvarila do smrti. Ubica je odmah nakon zločina uhapšen, a policija je pronašla i nož kojim je ubio svoju suprugu, takođe iz sela Laskarci kod Skoplja.

Ubistvo se dogodilo pred očima njihovo dvoje maloletne dece od 6 i 10 godina i brojnih preplašenih prolaznika.

KOCKA, SVAĐE, MALTRETIRANJE...

Pozivajući se na pisanje austrijskih glasila, mediji u Skoplju prenose da su ubistvu predhodile brojne svađe supružnika, pretnje i maltretiranja od strane Džemaila M. zbog čega je policija u više navrata morala da interveniše. Njegova supruga je jedno vreme bila smeštena i u tzv. šelter centru nakon prijave da je žrtva porodičnog nasilja.

Za sada još nije utvrđen motiv zločina, mada mediji pišu da je ubica imao ozbiljnih problema sa kockanjem. Njihovu decu su zbrinule nadležne socijalne službe u Austriji.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefa

    23. januar 2019 | 08:11

    Civilizacija, kultura... Kada ovako nešto urade na zapadu, pošto imaju pasoše Srbije ili Makedonije, ne kazu da je to uradio šiptar musliman, već kažu Srbin, Makedonac itd.

  • RICINUS

    23. januar 2019 | 11:55

    Bagra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA