Suze u očima građana Venecuele: Ovde je kao u ratnoj zoni. Nemamo ništa, ali volimo svoju zemlju (VIDEO)

Putnici gradskog prevoza su govorili o problemima sa kojima se svakodnevno suočavaju

Komentari

 • Smarty

  Увек сам се питао како такви људи спавају, да ли имају савест уопште? ББС је био предводник ратно-хушкачке пропаганде пре напада на СР Југославију, а и током злочиначког бомбардовања су се "прославили" у изналажењу оправдања за злочине, измишљајући кованице као "колатерал"! Ова репортажа из Венецуеле је врхунац цинизма и мазохизма - довели су један поносан народ и једну од енергентима најбогатијих земаља света на руб опстанка. Мора да су јако поносни на себе, сам као што рекох на почетку, не знам како нормалан човек после свега овога може уопште да спава? Пуна подршка народу Венецуеле и легално изабраном председнику Мадуру!

 • Косингас

  А, што ти лажни моралисти из БиБиСија нису написали да је Венецуела под страшним санкцијама САД већ неколико година. То је једини разлог због чега ти људи живе лоше и зашто се исељавају... Прљава пропаганда, ништа друго.

 • Fil

  Prokleta je Amerika......

 • Joakim1

  Nije samo Amerika i Rusi si vec odavno tu‘Ali kao obicno na strani gubitnika

 • Vosa

  Zaboravili su da napisu da je do pre nekoliko godina u Venecueli bilo svega dok im Amerika nije uvela sankcije i pocela da rusi prvo Caveza a zatim i Madura.

  • Nikolas

   @Vosa

   PROKLETSVO JE IMATI NAFTU JER TE HIJENE ODMAH OKRUZE I NAPADAJU A LESINARI NADLECU!! OVDE CE BITI RATA JER TAKO ZELI AMERIKA-UVESCE IM DEMOKRATIJU!!!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima