• 4

Natalija otišla na trčanje u Grčkoj i otad joj se gubi svaki trag: Na krevetu nađeni tragovi krvi

Nestanak je prijavio njen partner, a dogodio se mesec dana nakon što je američki naučnik Suzan Iton silovana i ubijena na Kritu

  • 4

Grčke vlasti pokrenule su opsežnu operaciju pretrage na severnom egejskom ostrvu Ikaria da bi pronašli britansku državljanku čiji je nestanak prijavio njen partner, prenosi grčki list Katimerini.

Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je neposredno pre nego što je ona i njen partner (38) trebalo da se vrate na Kipar gde inače žive.

On je prijavio da je njegova partnerka Kristofer nestala oko podneva u ponedeljak, nakon što se nije vratila sa trčanja.

Rekao je policiji da se ujutro probio, te da je shvatio da je nema. Nakon što je pozvao mobilnim telefonom, rekla mu je da je otišla na trčanje, ali nakon toga nije odgovarala na sledeće pozive.

Par je na ostrvu stigao u subotu, a mediji prenose da su u ponedeljak trebali da se vrate na Kipar.

NA KREVETU PRONAĐENI TRAGOVI KRVI

Prema informacijama, tokom pretrage u sobi bračnog para u hotelu, na krevetu, pronađeni su tragovi krvi, a uzorak je poslat na DNK analizu.

Policija je zaplenila i mobilni telefon njenog parntera,

U akciji potrage učestvuju policajci, vatrogasci, službenici obalske straže, dobrovoljci i helikopter.

Nestanak Natalije Kristofer usledio je nakon prošlomesečne tragedije na Kritu kada je američki naučnik Suzan Iton silovana i ubijena na Kritu, podseća Katimerini.

VIDEO: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • EL...

    Saučešće Familiji i prijateljima . Pronnađena 20 m. Dubokoj jazbini zatrpana kamenjem !? Momak iz Zipra kaže da joj je veče pre nestanka tekla krv iz nosa . Da li se okliznula i masu kamenja povukla za sobom ? , obdukcija će dokazati ! U vrlo kratkom vremenu dva ubistva , prvo na divnom Ostrvu Kreta , takođe naučnica i to prilikom trčanja ?

  • Robert

    Hmmm! 99 posto partner je ubio.

  • Predator

    Nije čovek više siguran nigdje ni sa partnerom/ partnerkom

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima