Predsednik Kolumbije uporedio Madura sa Miloševićem

Duke je to izjavio u intervjuu agenciji AP pre odlaska u Njujok na Generalnu skupštinu UN

  • 7

Predsednik Kolumbije Ivan Duke uporedio je venecuelanskog predsednika Nikolasa Madura sa Slobodanom Miloševićem, upozorivši ga da bi načinio "glupu grešku" ako bi napao njegovu zemlju.

Duke je to izjavio u intervjuu agenciji AP pre odlaska u Njujok na Generalnu skupštinu UN, gde će, kako se očekuje, kritikovati Madura kao nasilnog autokratu koji ne samo što je odgovoran za humanitarnu katastrofu u zemlji, već predstavlja i pretnju za regionalnu stabilnost zbog navodnog pružanja utočišta kolumbijskim pobunjenicima.

- Brutalnost Nikolasa Madura može se uporediti sa Slobodanom Miloševićem. Tome mora doći kraj - kazao je Duke.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    22. septembar 2019 | 07:52

    Pa ako je on kao Milošević ti si kao Hitler!

  • Toni

    22. septembar 2019 | 08:40

    Predsednik u cijoj je drzavi posle rata bilo leglo ustasa drzava u kojoj je leglo okorelih keiminalaca.

  • Milorad Vujicic

    22. septembar 2019 | 12:35

    Sto vise laju vise mozemo da razumijemo odakle droga i kriminal dolaze uz blagoslov amerike.Pomogli su uzdizanje ISISa,pomgli su u Avganistanu da heroin dosrigne ogromnu proizvodnju ,nezapamcenu u isroriji avganistana,pokrali blaga Iraka,Libije i Egipta,unistili im ekonomiju,opljackali naftu,u Jemenu proizveli humanitarnu katastrofu i genocid ruseci svaki demokratski status te zemlje.Jel sa takvim treba graditi prijateljstvo,da nam posalju jos uranijuma,da im damo da eksploatisu nase rudnike zlata,da ruse nasu ekonomiju i ubijaju nam narod.RUSKE I KINESKE VOJNE BAZE SA NUKLEARNIM OEUZJEM I S500 ZA POCETAK.H I T N O

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA