Aleksandar krstom ubio sveštenika koji ga je zlostavljao: Decenijama ranije silovao i njegovog oca

Otac mladića se ubio kada je saznao da mu je isti čovek silovao i sina

  • 7

Tinejdžer (19) iz Francuske uhapšen je zbog sumnje da je ubio sveštenika koji ga je navodno ranije zlostavljao.

Aleksandar V. je ubio sveštenika Rodžera Matasolija (91) u Anjecu na severu Francuske i to krstom sa razapetim Isusom koje je prignječio uz njegov grkljan, javlja Dejli mejl.

Tinejdžer je optužen za mučenje, ubistvo i otpor prilikom hapšenja, a kasnije je prebačen u psihijatrijsku bolnicu. Uhvaćen je kako beži s mesta zločina u automobilu žrtve.

Sveštenik Matasoli optužen je za seksualno zlostavljanje najmanje četiri dečaka, uključujući oca tinejdžera između 1960. i 2000. godine. Mrtvog su ga pronašli sa znakovima mučenja po telu, a na kraju je umro od gušenja.

Zločin se dogodio 4. novembra, ali napadač nije bio službeno optužen do 26. decembra. Osumnjičeni je radio kao pomoćnik žrtve.

Otac mladića se ubio kada je saznao da mu je isti čovek silovao i sina, tvrde francuski izveštaji. Policija istragu sprovodi na temelju pretpostavke da je to bio čin osvete, navode lokalni mediji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hd

    27. decembar 2019 | 17:03

    Cuj tinejdzer optuzen,a ona propalica poremecena ?

  • Katolici...

    27. decembar 2019 | 17:45

    Najnormalnija stvar na zapadu je da crkvenjaci zlostavljaju decu, evo cak i decu od ljudi koje su zlostavljali kad su bili deca. Kladim se da nijedan novinar nece potraziti neki stari članak kad je otac tog deteta bio silovan. Kažu sad najverovatnije je osveta, pa sta ce biti drugo već, uzdati se U SE nego u pravnu drzavu koja trazi fizicki dokaz da je bilo zlostavljanja. Ja lično smatram da je taj KRST sa poslodavcem ubijenog sasvim dovoljan fizički dokaz . Nažalost DRUGAČIJE NE IDE, sta vi mislite ?

  • E ovako

    27. decembar 2019 | 16:54

    E ako je.👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA