≫ 

"Ovo je čudno...": Princ Čarls se prvi put obratio javnosti nakon što je preboleo korona virus

Princ Čarls je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan korona virus. Njegova supruga Kamila je i dalje u samoizolaciji

  • 5
Princ Čarls Foto: Tanjug/AP

Britanski princ Čarls obratio se prvi put javnosti nakon što je ozdravio pošto je bio pozitivan na korona virus. On je obratio preko video poruke i zahvalio svim volonterima i zdravstvenim radnicima.

Naslednik britanskog prestola je prvi član kraljevske porodice koji je bio pozitivan na korona virus. Rekao je da je imao samo blage simptome.

- S obzirom na to da sam nedavno prošao kroz zarazu, srećom sa blagim simptomima, sada sam na drugoj strani ove bolesti, ali još u stanju socijalne udaljenosti i opšte izolacije. Kao što svi učimo, ovo je čudno, frustrirajuće i često uznemirujuće iskustvo kada prisustvo porodice i prijatelja više nije moguće - rekao je on.

Princ se zahvalio zdravstvenim radnicima, međutim vreme je posvetio takođe i svim ljudima koji i dalje moraju da rade, prodavcima u supermarketu i mnogim drugim.

Princ Čarls je bio u izolaciji nedelju dana nakon što mu je dijagnstifikovan korona virus. Njegova supruga Kamila je i dalje u samoizolaciji.

Video: Princ Čarls pozitivan na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.z

    1. april 2020 | 15:33

    Lepo je sto si ozdravio ali se samo pitam kako je moguce za sedam dana obzirom na godine starosti onda ili nisi bio uopste zarazen ili postoji nesto sto svi mi neznamo hm.

  • zmija

    1. april 2020 | 17:01

    onaj ko je pustio virus ima vakcinu?

  • Aca

    1. april 2020 | 16:43

    Pa da ima antivurus sad mi jasno ko stoji iza ove pocasti i sta im je bio cilj MI6 da unisti Kinu i Italiju koja okrenula ledja zapadu nece mi objasniti ali ziva istina!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA