Misterija seksa u UN džipu tokom vožnje: Ko je sve bio u kolima, istraga traje

Iako Ujedinjene nacije imaju stroge propise koji se tiču seksualnog zlostavljanja, više puta su bile na udaru proteklih godina

  • 13

Seks-džip skandal potresa Ujedinjene nacije u Izraelu. Dok se mnogi brinu o miru na Bliskom istoku, jedan par rešio je da predahne, kao uz parolu "Vodimo ljubav, a ne rat", i besramno imao odnos na zadnjem sedištu džipa koji pripada Ujedinjenim nacijama.

Međutim... ova scena nije zabeležena u nekom mraku ili šumarku, već na jednom od glavnih bulevara Tel Aviva. Džip nije bio parkiran, već je bio u pokretu - dok su na zadnjem sedištu radili "ono", vozio ih je vozač, a kraj njega je sedeo još jedan čovek koji se pravio da se iza ništa ne događa.

Kako su saopštile UN, veruje se da su svi koji su se našli u ovom vozilu zaposleni u UNTSO (United Nations Truce Supervision Organization) u Jerusalimu.

Oglasio se i portparol generalnog sekretara Antonija Gutereša, Stefan Dužarik.

- Šokirani smo i duboko uznemireni onim što smo videli na snimku. Ovo ponašanje je gnusno i protiv svega onoga za šta se zalažemo i što želimo da postignemo u borbi protiv nedoličnog ponašanja osoba UN - kazao je Dužarik.

Dodao je da UN očekuju da će istraga u ovom slučaju biti brzo okončana i da će par uskoro biti identifikovan.

Iako UN imaju stroge propise koji se tiču seksualnog zlostavljanja, više puta su bile na udaru proteklih godina.

Na primer, u jednom izveštaju u decembru tvrdi se da pripadnici mirovne misije UN imaju na stotine beba sa ženama Haitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA