Tramp objavio video punih kutija sa glasovima: “Na šta je spala Amerika?”

- Da li su to glasački listići? - upitala je žena koja je snimila, a jedan od radnika joj je odgovorio da jesu

  • 11
Donald Tramp, Glasovi, izbori u SAD Foto: Printscreen/Twitter/@realDonaldTrump

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je na “Tviteru” video snimak na kome jedna žena u Kaliforniji pita radnike koji prazne kutije sa glasovima sa izbora i pita ih zašto je pobednik već objavljen kada još skupljaju glasove.

- Gledate u glasove! Da li je na ovo naša zemlja spala - napisao je Tramp u sklopu objave.

Naime, na video snimku se vidi kako žena snima radnike kako prazne kutije sa glasovima.

- Da li su to glasački listići? - upitala je žena koja je snimila, a jedan od radnika joj je odgovorio da jesu.

- Mislila sam da su ih sve skupili sve, samo želim da dokumentujem - kazala je ona, objašnjavajući što ih snima i postavlja im pitanja.

Tramp i njegovi saradnici ohrabrili su birače da dokumentuju i skupe dokaze eventualne krađe na predsedničkim izborima.

Borba aktuelnog predsednika pretrpela je udarac, pošto je radnik pošte čiji su navodi o navodnim prevarama na glasanju bili osnova republikanskih poziva na istragu oko rezultata izbora potpuno  promenio priču.

On je priznao da je izmislio tvrdnje, izvestio je "Washington Post", pozivajući se na tri zvaničnika. Nakon što je predao izjavu, republikanski senator Južne Karoline Lindsi Grejem pozvao je na saveznu istragu.

Podsećanja radi, Tramp je izgubio na predsedničkim izborima održanim 3. novembra od demokratskog kandidata Džoa Bajdena.

Aktuelni prvi čovek države odbija da prizna rezultate i najavio je brojne pravne procese pošto smatra da je bio veliki broj "lažnih glasova".

Video: Trampov advokat: Mediji ne odlučuju o rezultatima, nego sudovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    12. novembar 2020 | 02:12

    Po celom svetu ste lažirali i nameštali izbore, krali listiće, ubacivali nove, potpirivali široke narodne mase i pretvarali poraze u pobede, organizovali demonstracije i revolucije...eto najzad i sami sebi da malo priredite predstavu, da možete verovatno bi opet nekoj drugoj državi preko okeana napravili haos na izborima ali vas je korona sprečila pa ste se poigrali u vašem dvorištu...

  • DRagutin

    12. novembar 2020 | 06:50

    Kada se tamo muva i laže na glasanju i to pod budnim okom desetina hiljada raznih državnih agenata, pa šta onda mi da kažemo i čemu mi da se nadamo...

  • Pera kojot

    12. novembar 2020 | 04:00

    Udarna pesnica globalizma mrvi sve pred sobom, sto je vredelo vise ne vredi, padaju standardi, ruse se pravila, kapitalisti su sve ogorceniji na sirotinju koja im izvlaci pare na plate, hteli bi da se vrati vreme kmetova! Da budemo iskreni, kanda im to polazi za rukom, milioneri nemaju nikakvih zabrana, samo sirotinja raja! Oni se baskare po jahtama i licnim kruzerima i uzivaju u pogledu svetskih plaza i prirodnih lepota, vekovnih gradjevina bez sirotinje da im smeta pri pravljenju selfija! Bogatija sirotinja ih posmatra iz prvih redova zgrada do mora ali iz karantina kroz prozor! Dolazi neko tesko vreme, gde ce se sve manje vrednovati postenje i zaradjen lebac sa 10 prstiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA