≫ 

Bahata Ivanka opsednuta novcem i statusom: Zlo lice Trampove ljubimice

Ivankina nekadašnja najbolja drugarica tvrdi da je Trampova ljubimica opsednuta novcem i statusom

  • 6
Ivanka Trump, Ivanka Tramp Foto: Tanjug/AP

Ivanka Tramp, baš kao i njen otac Donald, žudi za novcem i slavom, tako bar tvrdi njena nekadašnja najbolja drugarica Lisandra Ohrstrom, koja joj je bila deveruša na venčanju.

Ona kaže da je Ivanka opsednuta statusom i da je volela da okrivljuje drugare iz škole za njene nestašluke, dok se ona sama pravila finom, prenosi Vanity Fair.

- Imala je Trampov "radar za status, novac i moć", kao i očev instinkt da gazi preko mrtvih kako bi spasila samu sebe - tvrdi Ohrstrom.

Novinarka se prisetila je i kako je, kada su imale oko 20 godina, preporučila Ivanki da pročita knjigu Ričarda Rusa koja je dobila Pulicerovu nagradu, u kojoj je reč o likovima iz radničke klase u malom gradu u Mejnu.

- "Li, zašto si mi preporučila da pročitam knjigu o j***nim siromašnim ljudima? Za koji deo tačno misliš da bi mi mogao da mi bude zanimljiv?" Sećam se da mi je Ivanka to rekla - napisala je novinarka i dodala kako je Trampova ćerka uvek govorila da profesori hvale njen "neizmeran talenat", ma šta da je uzela da radi.

Ohrstrom, koja je radila kao reporterka u Libanu, rekla je kako je jednom ogrlica koju je nosila oko vrata, a na kojoj je pisalo njeno ime, razdražila Ivanku.

- Jedne noći usred večere pogledala je ogrlicu i rekla: "Kako se tvoj dečko koji je Jevrejin oseća dok ga za vreme seksa ta tvoja ogrlica udara u lice? Kako možeš to da nosiš? Ona vrišti "terorista" - prisetila se Lisandra Ivankinih reči.

Ona kaže i da je Donaldu Trampu jako bilo bitno kako njegova ćerka izgleda i da je uvek poklanjao pažnju samo njoj.

- Jedva bi obratio pažnju na mene, osim da me pita je li Ivanka najlepša ili najpopularnija devojka u našem razredu. Pre nego li sam shvatila da Trampovi nemaju smisla za humor, sećam se da sam iskreno odgovorila da je verovatno među prvih pet. 'Ko je lepši od Ivanke?" Sećam se da je jednom zbunjeno upitao, pre nego što sam imenovala dve devojke koje sam imala na umu.

Ona kaže da Tramp nikad nije zapamtio njeno ime, ali da je uvek primetio ako bi izgubila ili nabacila koji kilogram. Jednom je, tvrdi, dok je večerala u Mar-a-Lagu, Ivanka izgrdila svog brata Donalda mlađeg jer je uzeo Lisandrin sendvič. A onda je njihov otac priskočio sinu upomoć: "Ne brini. Ne treba joj. Učinio joj je uslugu."

Ohrstrom kaže da ju je porodica upozorila da njeno otkrivanje kakva je Ivanka zaista neće naići na odobravanje, ali smatra da je bilo vreme da otkrije istinu. Inače, njih dve su se upoznale u sedmom razredu i sprijateljile se na ekskurziji u Parizu. Bila joj je i deveruša na venčanju, nakon čega su im odnosi zahladneli.

Video: Ivanka ti li si: Predsednikova ćerka usisava, sve pršti od čistoće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    18. novembar 2020 | 17:06

    Pa kad si videla da je takva što si se družila sa njom? Nego svi vi ameri ste isti zbog minuta slave bi dušu dali djavolu, a gazite svi preko mrtvih zarad vaših hirova takvi su svi ameri al svi.

  • J...

    18. novembar 2020 | 17:10

    Jaka deverusa kad ovako oplela po njoj!!!

  • Ljubinka

    18. novembar 2020 | 17:47

    Ivanka može da pita majku kako je odrastala u Ceskoj, šta god rekla ili uradila, može joj se, verovatno ima puno ljubomornih , drugarica joj nikad nije bila prava, jer je ogovara , sad bi i ona malo slave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA