≫ 

Par dana pre nestanka ćerke majka primila čudnu poruku sa njenog telefona: Ovaj detalj podigao alarm

Policija je dobila nalog za pretres Gabinog kompjutera, nadaju se da će u njemu pronaći krucijalne dokaze

  • 0
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Majka Gabi Petito, koja je nestala bez traga tokom putovanja sa dečkom, strahovala je od najgoreg nakon što je videla neobičnu poruku poslatu sa ćerkinog telefona.

Policija na Floridi dobila je nalog za pretres Gabinog kompjutera, koji je bio kod njenog dečka Brajana Londrija kada se 1. septembra vratio kući bez nje.

Prema nalogu za pretres, Nikol Šmit je 27. avgusta primila čudnu poruku poslatu sa ćerkinog telefona, preneli su strani mediji.

Nalog je izdat za pretres hard drajva i drugih uređaja Brajana Londrija (23), dečka nestale Gabi i "osobe od interesa" u slučaju. I on je nestao nekoliko dana nakon što se na Floridu vratio sa putovanja bez devojke.

U dokumentu piše: "27. avgusta, majka subjekta, Nikol Šmit, primila je "čudnu poruku" od subjekta. U poruci je pisalo: "Možete li da pomognete Stenu, stalno dobijam njegovu govornu poštu i propuštene pozive".

Dalje se navodi kako se spominjanje "Stena" odnosilo na Gabinog deku. Ali prema rečima njene majke, Gabi ga nikada ne zove "Sten". Majka je bila zabrinuta da nešto nije u redu sa njenom ćerkom".

U nalogu se navodi da je ovo bila "poslednja komunikacija koju su imali sa subjektom. Njen mobilni više nije bio u funkciji, i prestala je da objavljuje bilo šta u vezi sa putovanjem na društvenim mrežama. Za njenu porodicu, ovo nije bilo normalno ponašanje za subjekat i postali su zabrinuti za nju".

Njena majka je rekla da je primila još jednu poruku sa njenog telefona 30. avgusta, u kojoj je pisalo "Nema signala u Josemitu", međutim, advokat porodice je rekao da majka ne veruje da je njena ćerka poslala tu poruku.

Nikol veruje da je poruku poslao njen dečko kako bi zavarao trag, prenosi Daily mail.

Iako se njen dečko 1. septembra vratio na Floridu bez nje, policija je tek 14. septembra dobila nalog za pretres kombija, u kojem je bio i Gabin kompjuter.

Da podsetimo, posmrtni ostaci za koje se veruju da pripadaju Gabi pronađeni su u nedelju u blizini kampa u Vajomingu. Obdukcija bi trebalo da potvrdi da li je u pitanju mlada Amerikanka.

U toku je potraga i za njenim dečkom Brajanom, a porodica je rekla da ga je poslednji put videla 14. septembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA