Ubicu iz Teksasa zlostavljali kao dete: Cure detalji o životu mladića koji je pobio 19 mališana

The Washington Post je citirao njegove prijatelje i rođake, koji su ga opisali kao usamljenog 18-godišnjaka koji je "bio maltretiran zbog govorne mane u detinjstvu, patio od teškog porodičnog života i nasilno se obrušio na vršnjake i strance nedavno i tokom godina"

  • 0
Teksas Uvalde škola pucnjava napadač Salvador Ramos

Foto: Društvene mreže

Salvador Rolando Ramos, 18-godišnji napadač koji je pucao i ubio 21 ljudi, uključujući 19 dece u školi u Teksasu, radio je kao noćni menadžer u Vendiju, maloj zajednici u mestu Juvaldi, prema medijskim natpisima.

Noseći pancir, ušao je u osnovnu školu Rob sa pištoljem i poluautomatskom puškom i otvorio je vatru na decu. Motiv ovog užasnog masakra još uvek nije poznat.

Američki mediji citiraju ljude koji su ga poznavali i rekli da je "voleo da se šali". The New York Times je razgovarao sa njegovim kolegama na poslu, a oni su rekli da ga niko nije zaista poznavao.

Prema pisanju New York Times-a, roditelji koji su rekli da su bili prijatelji porodice napadača, opisali su ga kao ozbiljnog i momka loše naravi. Jedan od njih prisetio se da je Ramos često odgovarao majci kada je bio u mlađim godinama. Međutim, oboje su bili iznenađeni da je mogao da bude sposoban za takvo nasilje.

Državna policija je rekla da je Ramos upucao i kritično ranio svoju baku u njenoj kući, na adresi koju je napadač naveo u svojoj vozačkoj dozvoli, pre nego što je krenuo ka školi. Neki mediji su preneli da ju je ubio, ali ovo nije zvanično potvrđeno.

The Washington Post je citirao njegove prijatelje i rođake, koji su ga opisali kao usamljenog 18-godišnjaka koji je "bio maltretiran zbog govorne mane u detinjstvu, patio zbog teškog porodičnog života i nasilno se obrušio na vršnjake i strance nedavno i tokom godina".

Ramos je navodno napustio školu nakon što je redovno bio zlostavljan.

Propustio je veliki period srednje škole, rekli su njegovi školski drugovi, i nije trebalo da maturira sa njima ove godine.

- Pre oko godinu dana, Ramos je na društvenoj mreži objavio fotografiju automatske puške koja se nalazila na njegovoj "listi želja". Pre četiri dana objavio je fotografije dve puške, koje je opisao kao "fotografije mog oružja" - rekao je jedan od njegovih prijatelja za The Washington Post.

Nekoliko izveštaja navode da je Ramos imao poremećen kućni život uz česte svađe sa majkom, koja je navodno narkomanka.

Nakon napada, Ramosa je upucala policija.

Video: Potresan video roditelja koji čekaju da prikupe decu nakon masovne pucnjave školi u Teksasu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA