Vreme čitanja: oko 2 min.

"Dao mi je nož i rekao da joj zapretim": Ovako su izgledali poslednji trenuci trudne Albanke koju je ubio muž

Vreme čitanja: oko 2 min.

Osumnjičeni muž negirao je svoju umešanost u ubistvo koje se dogodilo u novogodišnjoj noći i tvrdio je da nije znao da mu je supruga ubijena, ali je kasnije pronađen njegov otisak koji ga vezuje za svirep zločin

  • 0
Tesaloniki ubistvo Grčka trudnica Albanka Džordžija Foto: Privatna arhiva

Prijatelj čoveka koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju trudnu suprugu Džordžiju u Solunu, ispričao je kako se dogodio zločin koji je potresao celu Grčku.

On je ispričao da ga je Džordžijin, koja je poreklom Albanka, muž pozvao 1. januara u 15.50 i zamolio ga da oko 20 časova dođe u njihovu kuću, ali da sa sobom ne ponese telefon.

Kada je došao kod njega prijatelj ga je zamolio da izvedu lažno opljačkaju Džordžiju, a zatim mu je izneo detaljan plan kako da to urade.

Albankin muž mu je rekao da ide po ženu koja je na poslu, a da njen prijatelj kada uđu u stan zaskoči trudnu Džordžiju s leđa i stavi joj ruku na usta.

"Dao mi je nož i rekao mi je da joj zapretim", rekao je prijatelj.

Kada su stigčli u stan, prijatelj ih je čekao sakriven u dnevnoj sobi.

Kada je Džordžija ušla u stan on ju je napao s leđa, levu ruku joj je stavio na usta, a desnom je stavio nož na njeno grlo.

Zatim ju je na silu odveo u spavaću sobu.

Kada su joj stavili lisice na ruke i povez na rukama i očima.

"Oteo mi je nož i rekoa mi je da napustim stan i odem do automobila. Desetak minuta kasnije sišao je do mene i zamolio me je da dođem u stan i pomognem mu. Kada sam ga pitao šta se dogodilo rekao mi je da je Džordžija mrtva. Ušli smo u stan i tada sam je zatekao kako leži na krevetu u lokvi krvi", rekao je saučesnik.

Zatim su, kako se sumnja, muž (39) i njegov prijatelj (34) vratili u stan u kojem su promenili dušek na krevetu pokušavajući da uklone sve tragove ubistva.


Ujutru je sa Džordžijinog telefona njenoj majci poslao poruku u Džordžijino ime.

"Dobro jutro mama, Neću moći sada da dođem jer idem odmah na posao. Mužu ništa nisam rekla, on zna da ću doći kući. Vidimo se kasnije, sada imam posla", glasila je poruka koju je njen muž poslao majci.

Nakon ubistva, prijatelj je želeo da ode u policiju i preda se, međutim, Džordžijin suprug ga je u tome sprečio.

Osumnjičeni muž negirao je svoju umešanost u ubistvo koje se dogodilo u novogodišnjoj noći i tvrdio je da nije znao da mu je supruga ubijena, ali je kasnije pronađen njegov otisak koji ga vezuje za svirep zločin.

"Nisam umešan u ubistvo, nisam znao ništa. Bio sam kod kuće i spavao sam. Očigledno je sve uradio moj prijatelj pošto je on ukazao na mesto zločina i gde se nalazi njeno telo", izjavio je muškarac.

Drugooptuženi, 34-godišnji muškarac, izjavio je da nije imao za cilj da ubije ženu, već da je te noći želeo samo da je opljačka.

"Klijent nije imao nikakvu ciljanu nameru i motiv za ubistvo", rekao je advokat osumnjičenog muškarca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA