Pogledajte kojim su putem bežale ubice Arkanovog telohranitelja! (FOTO)

Napadači su nakon pucnjave, iz Zvečanske ulice "sišli" do auto-puta i krenuli ka Voždovcu, gde su došli do Ulice Radovana Simić Cige, ispred broja 42. Iz automobila su izašla dvojica mladića koja su zapalila automobil, koji je nakon toga eksplodirao

  • 30

Rade Rakonjac (51), bivši telohranitelj Željka Ražnatovića Arkana i blizak prijatelj Luke Bojovića i Milorada Ulemeka Legije, ubijen je danas u pucnjavi u kafiću "Mariki" u Zvečanskoj ulici, a napadači su, kako saznajemo, nakon pucnjave automobilom "alfa romeo" pobegli ka Voždovcu.

Prema nezvaničnim podacima Rakonjac je sedeo u kafiću sa dvojicom muškaraca, kada je nepoznati napadač sišao niz stepenice preko puta kafića i zapucao na njih trojicu.

Rakonjac je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, gde je i preminuo. Na VMA je primiljena još jedna osoba koja je u toj pucnjavi ranjena u potkolenicu. Jedna osoba je privatnim vozilom prevezena u Urgentni centar.

Zbog ovog ubistva, u toku je akcija MUP-a "Vihor" u kojoj naoružani pripadnici MUP-a na raskrsnicama u Beogradu pretresaju vozila u potrazi za počiniocem.

Kako saznajemo, napadači su nakon pucnjave, iz Zvečanske ulice "sišli" do auto-puta i krenuli ka Voždovcu, gde su došli do  Ulice Radovana Simić Cige, ispred broja 42.

Iz automobila su izašla dvojica mladića koja su  zapalila automobil, koji je nakon toga eksplodirao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravnik

    2. april 2014 | 17:29

    Da se kladimo da su Crnogorci,izmedju 25-36 god,odranije poznati policiji i neosudjivani!Pun Beograd Bara,Podgorice,Pljevalja.

  • ?

    2. april 2014 | 18:55

    Jel su pričali pre dva dana o ubistvu Arkana i ko je nalogodavac? Rečeno je u istrazi da fali još jedan svedok koji će posvedočiti i gle čuda danas!

  • Belogradjan

    2. april 2014 | 18:10

    Opet 90-te, ovo je dno dna ljudi tu je mogao bolo ko od nas sa decom da prodje, najezim se kad ovo cujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA